Mozival, borospincével ellátott 10 hálószobás kúriát vásárolt Elton John – Képek!

Forrás: Motovo -
medence luxus David Furnish Elton John mozi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 68 éves énekes és 53 éves pasija, David Furnish jóval az ár alatt szerezték meg a luxusingatlant – 17 milliárd helyett csak 8 milliárd forintot kellett fizetniük érte.

A hatalmas mediterrán stílusú villában 10 hálószoba, 10 fürdőszoba, 11 garázs, 9 kandalló, mozi, könyvtár, borospince, edzőterem és medence is van. A 10 hálószobából 3 egyébként a személyzetnek van fenntartva.

Forrás: Motovo
Forrás: Motovo
Forrás: Motovo

A pár állítólag nagyon büszke az új otthonukra, amit Armand Marcianotól, a Guess divatmárka társalapítójától vásároltak meg.

Forrás: Motovo
Forrás: Motovo
Divatban a fény – Csillogjon az otthonod!http://www.life.hu/otthon/20151005-divatban-a-feny-fenyes-femes-csillogasu-kiegeszitok-textilek-tapetak-dekoracios-elemek.htmlA fényes, fémes kiegészítők nemcsak a ruhatáradat dobják fel, de a lakásodba is némi futurisztikus luxust csempészhetsz velük. Inspirálódj a Life.hu tippjeiből! Otthon--Csokit, vagy csalunk! - Filléres halloweendekorációkhttp://www.life.hu/otthon/20151022-olcso-filleres-csinald-magad-halloween-dekoracio.htmlBár még van egy hetünk halloweenig, jó, ha időben elkezdesz a dekoráción gondolkodni! Ha idén te is egy rémisztő halloweenbulival búcsúztatod az októbert, akkor az alábbi olcsó, mégis látványos dekorációkkal könnyedén félelmetes hangulatot teremthetsz otthon. Otthon--Hátborzongató képek - Szellemvárosok a világ körülhttp://www.life.hu/otthon/20151021-elhagyott-telepulesek-szellemvarosok-a-vilagban.htmlSzámos szellemváros létezik szerte a világon. Hagyományosan azokat az egykori településeket szokás szellemvárosnak nevezni, amelyek a lakosok kitelepülése vagy elmenekülése miatt elhagyatottá váltak, és ahol az élettel teli utcák helyett csak romos épületek és poros utak maradtak. Az alábbiakban összegyűjtöttük a legkísértetiesebb kihalt településeket. OtthonAFPVigyázz, veszélyes kórokozók lehetnek a fekhelyeden!http://www.life.hu/otthon/20151022-fekhelyunk-szo-szerint-a-korokozok-melegagya-lehet.htmlFekhelyünk szó szerint a kórokozók melegágya lehet – állítják a szakemberek.Otthon--Pompa és fényűzés egy aprócska lakásban - Lélegzetelállító luxusotthonokhttp://www.life.hu/otthon/20151021-nem-a-meret-a-lenyeg-aprocska-luxusotthonok.htmlAhogy mondani szokás: nem a méret a lényeg! Bár a luxust sokan azonosítják a megalomániával, mégis világszerte vannak olyan aprócska, mégis fényűző vityillók, amelyeket bármely hatalmas hodályban lakó milliomos megirigyelhetne. Le fog esni az állad! OtthonOrigoVásárolj dizájnos bútorokat kedvenc sztárod webshopjából!http://www.life.hu/otthon/20151020-sztarok-akik-eletmod-lakberendezesi-markat-inditottak.htmlA hírességek szeretnek több lábon állni: az énekesek gyakran törnek színészi babérokra is, a színészek szívesen debütálnak modellként, és még sorolhatnánk. De legyen szó híres színészről, énekesről, modellről, vagy akár üzletemberről, van egy - kicsit költséges - hobbi, amiért jó néhány sztár rajong, ez pedig az életmódvezetés, egészen pontosan a saját életmódvezetési márka alapítása. OtthonAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.