A hónap színe: a vibráló ametiszt orchidea

Forrás: www.sarkosa.com -
lila inspiráció otthon pantone a hónap színe orchidea lakberendezés lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Pantone (a színszabványok területének szaktekintélye) tavalyi jóslata szerint a 2015-ös év második felének trendszínei a semleges földszínek, illetve a pasztellárnyalatok lesznek, amelyek a természet szeretetét, valamint az otthon melegének és biztonságának időtlenségét idézik fel. 

Ennek az előrejelzésnek a szellemében november hónap színe nem is lehetne más, mint az ametiszt orchidea névre hallgató különleges lila árnyalat.

Forrás: www.sarkosa.com

A lila ezen árnyalata letisztult, szinte ékkőszerű stílust ad a helyiségeknek. Hangulatosan mutathat a nappaliban, a hálószobában, vagy akár a fürdőben is, ha kombinálni szeretnéd, akkor a legjobb, ha a halványszürkét vagy a vajszínt választod.

Mivel ez a szín elég karakteres, nem árt, ha óvatosan bánsz vele, érdemes a helyiségekben csak egy-egy berendezésen vagy kiegészítőn használnod ezt az árnyalatot, hogy ne nyomd agyon a szobát.

Megjött a kedved a lilásításhoz? Inspirálódj képeinkből!

/1511/A_h_n20151111131037

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.