Havonta 168 ezer forint, és úgy élhetsz, mint Harry Potter a gardróbszobában

Forrás: Warner Bros. -
havidíj lakásbérlés ágy rezsi hirdetés Harry Potter lépcső Manchester gardrób
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész internet annak a két manchesteri nőnek a hirdetéséről beszél, akik havi 380 angol fontot, vagyis körülbelül 168 ezer forintnak megfelelő összeget kérnek el egy lépcső alatti ágyról.

Emlékszel még Harry Potter első lakhelyére a Privet Drive-on? A varázslóhős a lépcső alatti aprócska gardróbszobában élt egészen addig, amíg nagynénje és nagybátyja végül felköltöztette őt az emeletre.

Forrás: Warner Bros.

Hasonló lakhelyet kínál harmadik lakójának az a két hölgy Gortonban, Manchesterben, akik az alábbi fekvőhelyet kínálják bérlésre lakásukban – csekély havi 168 ezer forintnak megfelelő összegért, amely elmondásuk szerint tartalmazza a rezsit is. Így fest:

Forrás: SpareRoom.com

A hirdetés természetesen rögtön össze is vetette az internet népe Harry Potter lakhelyével. A Mirror megjegyzi: összehasonlításképp egy duplaágyas szoba ugyanezen a környéken 320 fontba, vagyis 141 ezer forintba kerül havonta.

Öt dolog, amit még nem tudtál a Harry Potterrőlhttp://www.life.hu/kult/20150803-ot-dolog-amit-meg-nem-tudtal-a-harry-potterrol.htmlJ. K. Rowling leghíresebb sorozatának utolsó kötete 2007-ben jelent meg, mégis vannak olyan titkok, amiket az írónő még nem fedett fel. Íme, 5 újabb dolog, amit még nem tudtunk a Harry Potter szereplőiről!KultOrigoA tökéletes karácsony alapkellékeihttp://www.life.hu/otthon/20151123-ezekre-a-dekoraciokra-van-szukseg-karacsonykor.htmlLassan, de biztosan mindenki szívébe beszivárog a karácsonyi hangulat, ideje hát, hogy átgondold, az idei évben milyen típusú dekorációval öltözteted majd ünnepi díszbe otthonod. Az alábbiakban ebben szeretnének egy kis segítséget nyújtani, összegyűjtöttük azokat az alap dekorokat, amikre egy valamirevaló karácsonyi díszítéshez szükséged lehet. OtthonThinkstockHarry Potter csillagot kapott - Daniel Radcliffe-é a 2565. hollywoodi csillag a sétányonhttp://www.life.hu/kult/20151030-daniel-radcliffe-a-harry-potter-filmek-sztarja-csillagot-kap-a-hiressegek-setanyan.htmlDaniel Radcliffe, a Harry Potter-filmek sztárja csillagot kap a Hírességek sétányán Hollywoodban. A színész november 12-én leplezheti le a híres kövezet 2565. csillagát. Kult--Készülj az ünnepekre: tanuld meg a vendégeskedés alapjaithttp://www.life.hu/otthon/20151118-keszulj-az-unnepekre-a-vendegsegbemenetel-alap-szabalyai.htmlA karácsony a szeretet ünnepe. A karácsonyi szezon pedig a sütés-főzés, a vendégvárás és a vendégjárás időszaka. A karácsonyi vendégjárás-maraton egy ideig szórakoztató tud lenni, ám az ötödik, hatodik, tizedik rokonlátogatásnál - érthető módon - a vendég, no meg a házigazda lelkesedése is kicsit megcsappan. Otthon--Megölné a Harry Pottert olvasó gyerekeket egy amerikai tiszteleteshttp://www.life.hu/news/20151110-vizbe-fojtana-egy-amerikai-vallasi-vezeto-a-harry-pottert-olvaso-gyerekeket.htmlVízbe fojtaná azokat a kiskorúakat Kevin Swanson, aki a kezükbe veszik J.K. Rowling legendás könyvsorozatát. Az ok pedig nem más, mint az egyik szereplő homoszexualitása. NewsOrigoFüge az erkélyenhttp://www.life.hu/otthon/20151119-balkongaz-fuge-az-erkelyen.htmlMenjünk csak vissza kicsit az időben, úgy Ádámig és Éváig. Sokakban tévesen él az alma képe, mert bizony a tiltott fa gyümölcse nem alma, hanem füge volt. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy az almafa leveléből szoknyát szőhetett volna magának Ádám, mert egymagában vajmi keveset takart volna el a csúnyájából, a füge viszont szép nagy tenyeres-talpas leveleivel már önmagában is elérte a kívánt hatást. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.