Hozzád milyen karácsonyfa illik?

Forrás: www.diy.com -
karácsony advent fenyőfa otthon ünnep karácsonyfa dekoráció fenyő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy korábbi cikkünkben már megmutattuk az idei karácsony leggyönyörűbb lakásdekorációit, most következzen az ünnep egyik legfontosabb kelléke, a karácsonyfa! Ahány ház, annyi stílusban pompázhatnak a fenyők, most végigvesszük a legdivatosabbakat. Hozzád melyik illik?

A tökéletes

Ha az élet minden területén a tökéletességre törekszel, akkor valószínűleg karácsonyfád is minden szempontból kifogástalan lesz. Szimmetrikus fád megfelelő mennyiségű, egymással remekül harmonizáló díszekben fog pompázni. Perfekcionizmusod azonban könnyen megbosszulhatja magát: az ünnepi készülődést a folytonos stresszelés rémálommá változtathatja: mi lesz, ha talpba beleállítva jössz rá, hogy tökéletes fenyőd kicsit jobbra húz? Mi lesz, ha az elsőre harmonizálónak tűnő díszek mégsem illenek annyira egymáshoz?

Forrás: www.diy.com

Színes álom

Csak úgy mint te magad, a karácsonyfád is rögtön kitűnik tömegből. Mivel véleményed szerint a klasszikus zöld inkább old school mint meghitt, minden évben egy különleges színű műfenyővel kápráztatod el a vendégsereget. Lehet hófehér, babarózsaszín vagy akár tengerkék.

Forrás: www.designmag.fr

Egy szín mindenek felett

Minden karácsonyodat jó előre eltervezed: 2013 nálad az arany, 2014 az ezüst, 2015 pedig például a csodás kék éve lesz - ünnepi dekorációdat a kiválasztott szín alá rendeled. Ez azt jelenti, hogy fenyőfádon csak és kizárólag egyszínű díszek lóghatnak. Így hát a kék évben még a legcukibb arany színű angyalkadísz sem zökkenthet ki a tervből.

Forrás: www.homeeditorial.com

A miniatűr

Nem arról van szó, hogy nem szereted a karácsonyt, csak véleményed szerint nem a méret a lényeg. Feleslegesnek tartod a plafont csapdosó hatalmas fát, ráadásul így még a díszekkel is spórolhatsz.

Forrás: www.houseandhome.com

A hagyományőrző

Elutasítod a csillogó-villogó giccsparádét, karácsonyfáddal a szeretteidnek állítasz emléket. Fenyőfádon ott lógnak a gyerekkorodban anyukáddal készített kissé esetlen papírdíszektől kezdve a nagymamád kedvenc termésdíszeiig. Neked tényleg fontosak a hagyományok és minden erőddel azon vagy, hogy a karácsony valóban a szeretet ünnepe legyen.

Forrás: www.elledecor.com

Az anti-fa

Egyik évben papírból, a következőben raklapból van karácsonyfád - a karácsony neked a kreativitásról szól. Nem egy boltból vásárolt műfenyő, vagy egy zöldellő normand fenyő jelenti számodra a karácsonyt, te szereted saját kezűleg elkészíteni az ünnep díszét.

Forrás: www.notonthehighstreet.com
Ünnepi apróságok az otthonodba - Garantált karácsonyi hangulat!http://www.life.hu/otthon/20151130-aprosagok-amikkel-feldobhatod-a-lakast-az-unnepekre.htmlAz ünnepi dekorációnak nem kell feltétlenül a túlburjánzó giccsről szólni, karácsonykor is érvényes ugyanis azaz általános szabáy, miszerint a kevesebb néha több. Otthon--Íme, 2015 legszebb épületeihttp://www.life.hu/otthon/20151127-world-architecture-festival-2015-epiteszeti-vilagfesztival-legjobbjai.htmlNemrég tartották meg Szingapúrban a World Architecture Festivalt, azaz az Építészeti Világfesztivál, ahol a közel 200 kiváló építészeti tervből válogatott a zsűri. OtthonOrigoAz idei karácsony leggyönyörűbb díszei - Dekorációs körképhttp://www.life.hu/otthon/20151126-karacsonyi-dekoracios-korkep-kika-ikea-h-m-tchibo.htmlÜnnepi díszítésre fel! Az igazi profik valószínűleg már szeptember vége felé feltérképezték a legnagyobb lakberendezési boltok idei kínálatát, de biztosan akadnak olyanok is, akik az utolsó pillanatra hagyják az idei ünnepi dekorációk beszerzését. A következő válogatásunkkal nekik szeretnénk kicsit segíteni, lássuk hát, hogyan öltöztetheted idén ünnepi díszbe otthonodat! OtthonOrigoHatár a csillagos ég - Íme, New York egyik leggrandiózusabb felhőkarcolójahttp://www.life.hu/otthon/20151120-one57-new-york-legdragabb-felhokarcoloja.htmlA New York-i ingatlanpiac újra szárnyal, nincs is erre jobb bizonyíték mint a Nagy Alma ikonikus One57 elnevezésű építménye. A 73 emelet magas, Manhattan közepén elhelyezkedő felhőkarcoló 2015-ben elnyerte a New York City legdrágább épülete címet. A One57 négyzetlábankénti átlagára 6010 dollár, azaz négyzetméterenként csaknem 19 millió Ft. OtthonOrigoÍgy múlik el egy olimpia dicsősége - Romokban az egykori sportkomplexumhttp://www.life.hu/otthon/20151124-2014-es-gorog-olimpiai-helyszine-romokban-hever.htmlTizenegy évvel ezelőtt olyan kiváló magyar sportolók küzdöttek itt és állhattak fel a dobogóra, mint Janics Natasa, Gyurta Dániel vagy Vajda Attila. Ma már azonban nemhogy sportolókat nem látni errefelé, de még az egykori stadionoknak, lelátóknak és magának az olimpiai falunak is csak a maradványai árválkodnak a görögországi kopár vidéken. OtthonAFPDizájnos minikert a lakásbanhttp://www.life.hu/otthon/20151113-a-balkongaz-blog-megmutatja-hogyan-keszits-mini-uveghazat-a-lakasban.htmlAhogy hűl odakinn az idő, még a legfanatikusabb kertészek is egyre kevesebb kedvvel mozdulnak ki kapirgálni. De nem is kell! Mutatjuk, hogyan varázsolj kerti hangulatot a meleg lakásban! Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.