Díszek, fények, cukiságok - Így öltöztesd karácsonyi díszbe otthonod

karácsony advent dísz otthon Kika ünnep Ikea dekoráció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei évben is egy halom ragyogó karácsonyi dekoráció és elbűvölő kiegészítő lepte el a lakberendezési áruházak polcait. A csodásabbnál csodásabb díszek között könnyen elveszhet az ember, hogy egy kicsit segítsünk a döntésben, összeszedtük a mi kedvenceinket. 

Az ünnep fényei

Nincs karácsony gyertyák és mécsesek nélkül. Ma már rengeteg különleges mécsestartó, illatos gyertya vagy – az óvatosabbaknak – kreatív LED-lámpás található a piacon, a választék óriási, biztosan találsz majd az otthonod stílusához tökéletesen passzolót. Ha halmozni szeretnéd az élvezeteket, válassz illatos mécseseket, gyertyákat, így nemcsak az ünnep fényei, hanem a karácsony illata is belengi majd otthonodat.

1. Illatgyertya fémtartóban - H&M Home 2990 forint 2. Ötágú gyertyatartó - Ikea 5990 forint 3. Csillaglámpa - Butlers 1390 forint 4. Gyertya üvegben - F&F Home 499 forint 5. Mécsestartó Stile Interio 2990 forint 6. Teamécsestartó - Kika 999 forint

Díszek a fára

Egy korábbi cikkünkben összeszedtük a legtipikusabb karácsonyfatrendeket. Van, aki egy színbe öltözteti a fáját, van aki a kézműves díszeket szereti, és olyan is van, aki odavan a bohókás dekorációkért. Bármilyen stílusban is gondolkozol, biztosan találni fogsz a boltokban kedvedre valót.

1. Ikea 1490 forint/5 db 2. Butlers 1990 forint 3. Mamas&Papas 3990 forint 4. Stile Interio 1490 forint 5. H&M Home 1290 forint 6. Kika 499 forint

Cukiság a köbön

Ha karácsony, akkor ennivaló rénszarvasok, bohókás Télapók és cuki hóemberek – tüneményes és mókás karácsonyi dekorációkban idén sincs hiány. Nehéz volt a választás, de ezekbe a cukiságokba azonnal beleszerettünk.

1. Puha plüsspárna - H&M Home 2990 forint 2. Dekoráció - Ikea 7990 forint 3. Dísz - Butlers 2490 forint 4. Óriás rénszarvas lógó lábbal - Stile Interio 19.990 forint 5. Télapó állítható lábakkal - Kika 6990 forint 6. Ajtótámasz - F&F Home 2990 forint 7. Nagyméretű zoknizsák - Mamas&Papas 6590 forint

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.