Gombos Edina megmutatta amerikai otthonát

TV2 otthon Egyesült Államok Amerika Gombos Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Aktív egykori műsorvezetője először engedett bepillantást az életébe azóta, hogy férjével és gyerekeivel fél éve elhagyták az országot, és letelepedtek az Egyesült Államokban.

Gombos Edina állítja, soha nem volt még olyan kiegyensúlyozott az élete, mint amióta letelepedtek a tengerentúlon. „Úgy jöttünk ki, hogy majd itt eldöntjük, mi lesz, és hazajövünk-e még. Mikor már minden kezdett összeállni és biztossá válni, akkor eltéptük a repülőjegyet, ami visszahozott volna. Most egy lazább életünk van, nincs rohanás, amiben szétmorzsolódunk" – mondta Edina, aki hozzátette, hogy a 35 fok ellenére náluk is mindenki karácsonyi lázban ég.

Filléres karácsonyi ajándékok, amiknek mindenki örülni foghttp://www.life.hu/csalad/20151204-apro-finomsagok-amiknek-mindenki-orul-kave-tea-bonbon.htmlTe is azt gondolod, hogy a karácsonynak nem kell feltétlenül a méreg drága ajándékokról és luxusmeglepetésekről szólnia? Nos, igen a karácsony a szeretet ünnepe - nem az ajándék mérete, netán ára, hanem a szándék a fontos. CsaládThinkstockSzerencsétlen szerencsések - A kidobott szelvényhttp://www.life.hu/csalad/20151205-szerencsetlen-szerencsesek-a-majdnem-nyertesek.htmlNem elég jól tippelni, meg is kell tudni tartani a szerencsét! Az alábbi majdnem szerencsésekkel jól kitolt a sors: a milliók helyett csak kétségbeesés és bizonytalanság lett a jutalmuk. CsaládThinkstockTündéri! Ilyen, amikor Berki Natasa Zselyke kutyusával alszikhttp://www.life.hu/csalad/20151208-berki-kirsztian-kislanyanak-natasa-zselkyenek-nem-mindennapi-alvotarsa-akadt.htmlBerki Krisztián kislányára egy igazi véreb vigyáz alvás közben - a család kutyusa ugyanis már a paplan alá is bemerészkedett. Tündériek együtt! Család--Kim Kardashianék mindenkit átvertek kisfiuk nevévelhttp://www.life.hu/csalad/20151208-kim-kardashian-es-kanye-west-kisfianak-igazi-nece-saint-west.htmlDecember 5-én adott életet karácsonyra várt fiának Kim Kardashian. A kisbaba valódi nevét végül tegnap jelentették be, amikor már az egész világon eltrejdt, hogy a babát Yeezusnak keresztelték. Család--A nap videója: Így hógolyózik fiával a 101 éves nagymamahttp://www.life.hu/csalad/20151207-cuki-video-hogolyozik-a-szaz-eves-nagymama-a-fiaval-igy-kell-orokke-elni.htmlA kanadai Albina Foisy bebizonyította, ha szórakozásról van szó, nem számít a kor. CsaládOrigoTápláló, egészséges és finom - Íme, a tökéletes reggelihttp://www.life.hu/csalad/20151204-harom-egeszseges-es-taplalo-szendvics-reggelire.htmlReggelente valami egészséges, mégis kiadós finomságot szeretnél enni? Olyat, amit könnyedén magaddal vihetsz a munkahelyedre, vagy akár a gyerekeknek is el tudsz csomagolni? A megoldás egyszerűbb, mint gondolnád. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.