Így lesz otthonod elegánsan ragyogó az ünnepek alatt

karácsony karácsony 2015 advent fenyőfa dísz otthon ünnep karácsonyfa pezsgő2015 dekoráció lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt szeretnéd, hogy otthonod kifinomult eleganciát sugározzon az ünnepek alatt? Akkor a már jól megszokott, klasszikus karácsonyi színek mellett idén érdemes néhány pezsgőszínű kiegészítőt is becsempészned! Meglátod, az eredmény káprázatos lesz!

A pezsgőszín önmagában is stílusosan elegáns, használatával divatos és kissé romantikus hatást tudsz elérni. Ha az eddigi években arany, ezüst, piros vagy akár fehér dekorációt használtál, akkor véletlenül se hagyd őket dobozokban porosodni, hanem kombináld bátran a pezsgőszínnel! Ez a kifinomult árnyalat ugyanis halványsága volta miatt remekül harmonizál szinte az összes színnel.

Ragyogjon az otthonod!

Ha szemfüles vagy, szinte az összes nagyobb lakberendezési áruházban találhatsz pezsgőszínű dekorációkat, kiegészítőket. Az ünnepi asztaltól kezdve a nappaliig mindenhova becsempészhetsz egy-egy pezsgőszínű apróságot. A vendégek odáig lesznek érte!

1. Koszorú - Kika 2990 forint 2. Díszpárnahuzat - H&M Home 2990 forint 3. Potpuri - F&F Home 999 forint 4. Gyertya - F&F Home 899 forint 5. Üveg dísztányér szettben - Tchibo 4295 forint 6. Teamécsestartó - Kika 999 forint

Csillogjon a karácsonyfád!

Ha ahhoz van kedved, öltöztesd kizárólag pezsgőszínbe idén a fádat, ha változatosságra vágysz, kombináld néhány gyönyörű pasztellszínű dísszel.

1. Butlers 990 forint 2. IKEA 1990 forint/3 db 3. Stile Interio 990 forint 4. H&M Home 1290 forint 5. Butlers 990 forint 6. Stile Interio 1490 forint

Támogatott tartalom

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.