Vegyél egy saját mobil szigetet!

Forrás: migaloo-submarines.com -
óceán luxus otthon jacht sziget
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saját minidzsungel, helikopterleszálló, jachtkikötő, úszómedencék, jacuzzi, privát strand, grillezőhely, szabadtéri mozi, táncterem - mindez pedig nyolc csomóval szeli az óceánt. Szerinted miről van szó?

Meg fogsz lepődni: egy mobil szigetről! Na jó, a Kokomo valójában egy úszó, félig a víz alá süllyesztett lakórészekkel ellátott, hatalmas luxushajó. Ám kinézetre sokkal inkább hasonlít egy mesterséges szigetre, mintsem egy jachtra.

Forrás: migaloo-submarines.com

A Kokomo Ailand 117 méter hosszú és 78 méter széles, és leginkább egy olajfúró szigetre emlékeztet, ez azonban csak a biztonságos kiépítés miatt van. A torony nem az olajkitermelést szolgálja, a tulajdonos lakrésze található a tetején, 80 méterrel a tenger szintje felett. A lakás tulajdonképpen egy minden kényelemmel és luxussal felszerelt penthouse, ahova két lift is vezet.

Forrás: migaloo-submarines.com

Az utasoknak a dzsungelért sem kell partra szállni, a szigeten ugyanis pálmafákat, függőkerteket és egy vízesést is kialakítottak.

Forrás: migaloo-submarines.com

A jacht nyolc motorja lehetővé teszi, hogy ez a vízi óriás 8 csomós sebességgel mozogjon az óceánon.

Forrás: migaloo-submarines.com

És hogy mennyi az annyi? Ami a Kokomó árát illeti, nincs róla pontos információ, mivel az nagyban függ a vásárló extra kívánságaitól.

Forrás: migaloo-submarines.com
Karácsony a világ körül!http://www.life.hu/otthon/20151209-karacsony-a-vilag-korul-dekoraciok-unnepsegek.htmlRagyogó díszekkkel kivilágított utcák, és a városok fontosabb terein díszelgő zöldellő fenyő - a magyarországi települések advent idején igazán káprázatos ünnepi köntöst öltenek magukra. Na de mi a helyzet a világ távoli pontjain? Kínában, Brazíliában vagy éppen Indiában, vajon hasonlóak az ünnepi dekorációk? Utánajártunk. Otthon--10 varázslatos karácsonyi dekorációhttp://www.life.hu/otthon/20151221-csorba-anita-tertervezo-karacsonyi-dekoracios-tippjei.htmlAz ünnepi készülődés mindenki szívébe egy kis melegséget csempész. Ha ezt a meghittséget még hosszú ideig szeretnéd élvezni, lakásod ünnepi köntösét ne vesd le rögtön a karácsony elmúltával. Otthon--Inspirálódj a sztároktól - Így karácsonyoztak 2014-ben a hírességekhttp://www.life.hu/otthon/20151209-sztarok-karacsonyfaja-2014-ben.htmlEgy hét, és itt a karácsony – tudod már, hogy idén milyen színekben fog pompázni a fád? Nézd meg, milyen fenyővel ünnepeltek tavaly a legnagyobb sztárok, és inspirálódj!Otthon--Így lesz tökéletes az ünnepi koccintáshttp://www.life.hu/otthon/20151205-unnepi-pezsgos-szett.htmlA karácsonyi vagy szilveszteri ünnepi asztal elmaradhatatlan szereplője egy üveg finom pezsgő. Kápráztasd el idén vendégeidet egy igazán gyönyörű pezsgős szettel, az alábbiakban néhány ötlettel is szolgálunk! OtthonThinkstockAhogy megjósoltuk: 2016 színe a rózsakvarc és a derűs kékhttp://www.life.hu/otthon/20151204-a-pantone-intezet-2016-ev-szinenek-a-rozsakvarc-es-a-derus-kek-szineket-valasztotta.htmlElőző cikkünkben nagyon ráéreztünk a jövő évi trendekre, előrejelzésünkben ugyanis megírtuk, hogy a rózsakvarc és a derűs kék is nagy eséllyel indulnak a 2016 év színe versenyben. A Pantone intézet pedig – láss csodát – e két színt választotta a jövő év színének.OtthonOrigoSánc állott, most kőhalom - Ahol egykor Kelet-Európa első téli olimpiáját rendeztékhttp://www.life.hu/otthon/20151202-1984-szarajevoi-teli-olimpia-helyszinenek-pusztulasa.htmlAz olimpiának otthont adó országoknak mindig nagy kihívást jelentett, hogy a milliárdokból felépített stadionokat és egyéb helyszíneket a torna után is hasznosítani tudják. Vannak, akik kreatívan meg tudták oldani ezt a problémát – például London a 2012-ben megrendezett játékok után –, de akadnak olyan olimpiai helyszínek is, amelyeken mára az enyészet lett úrrá.OtthonAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.