Víz alatti luxuskapszulák - Te beköltöznél?

Forrás: planetoceanunderwaterhotel.com -
óceán hotel luxusszálloda luxus víz alatt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Planet Ocean Underwater Hotel a világ egyik legkülönlegesebb luxusszállodásja lesz - amikor megépül. Hogy mitől lesz különleges? A szobák az óceán élővilága között lesznek kialakítva, és bár ez elsőre nem nem hangzik túl környezetbarátnak, a hotel célja, hogy a bevételből segítse a korallzátonyok helyreállítását.

A hotel nem kevesebb, mint 8,5 méterrel a víz szintje alatt helyezkedik majd el, 12 vendégszobával, egy nappalival és egy étkezővel lesz ellátva, illetve egy lift fogja szállítani a vendégeket a felszín és a hotel között.

Forrás: planetoceanunderwaterhotel.com

A szálloda technikailag hajóként van bejegyezve, épp ezért egy elektromechanikus meghajtási technológiának köszönhetően mozogatni lehet majd: egyszerűen arrébb lehet vinni a karibi, egyiptomi, maláj vagy éppen hawaii térségből, ahová a tervek szerint megépítik.

A nem mindennapi élménynek azonban ára lesz: egyetlen lakóegység 3 millió dollárba kerül majd, ha viszont valaki mind a 12 egységet ki szeretné bérelni, akkor akciósan 20 millió dollárért megszerezheti magának.

Forrás: planetoceanunderwaterhotel.com

A Planet Ocean Underwater Hotel már meg is kapta az építési engedélyt az amerikai szakhatóságtól, kíváncsian várjuk végül mi fog kisülni belőle.

Karácsony a világ körül!http://www.life.hu/otthon/20151209-karacsony-a-vilag-korul-dekoraciok-unnepsegek.htmlRagyogó díszekkkel kivilágított utcák, és a városok fontosabb terein díszelgő zöldellő fenyő - a magyarországi települések advent idején igazán káprázatos ünnepi köntöst öltenek magukra. Na de mi a helyzet a világ távoli pontjain? Kínában, Brazíliában vagy éppen Indiában, vajon hasonlóak az ünnepi dekorációk? Utánajártunk. Otthon--10 varázslatos karácsonyi dekorációhttp://www.life.hu/otthon/20151221-csorba-anita-tertervezo-karacsonyi-dekoracios-tippjei.htmlAz ünnepi készülődés mindenki szívébe egy kis melegséget csempész. Ha ezt a meghittséget még hosszú ideig szeretnéd élvezni, lakásod ünnepi köntösét ne vesd le rögtön a karácsony elmúltával. Otthon--Így lesz tökéletes az ünnepi koccintáshttp://www.life.hu/otthon/20151205-unnepi-pezsgos-szett.htmlA karácsonyi vagy szilveszteri ünnepi asztal elmaradhatatlan szereplője egy üveg finom pezsgő. Kápráztasd el idén vendégeidet egy igazán gyönyörű pezsgős szettel, az alábbiakban néhány ötlettel is szolgálunk! OtthonThinkstockCukiság a köbön - Minyonos ékszertartóhttp://www.life.hu/otthon/20151211-csorba-anita-tertervezo-minyonos-ekszertartot-keszit.htmlImádod az übercuki minyon figurákat? Csorba Anita megmutatja, hogyan csinálj belőlük ékszertartót! Otthon--Sánc állott, most kőhalom - Ahol egykor Kelet-Európa első téli olimpiáját rendeztékhttp://www.life.hu/otthon/20151202-1984-szarajevoi-teli-olimpia-helyszinenek-pusztulasa.htmlAz olimpiának otthont adó országoknak mindig nagy kihívást jelentett, hogy a milliárdokból felépített stadionokat és egyéb helyszíneket a torna után is hasznosítani tudják. Vannak, akik kreatívan meg tudták oldani ezt a problémát – például London a 2012-ben megrendezett játékok után –, de akadnak olyan olimpiai helyszínek is, amelyeken mára az enyészet lett úrrá.OtthonAFPÜnnepi apróságok az otthonodba - Garantált karácsonyi hangulat!http://www.life.hu/otthon/20151130-aprosagok-amikkel-feldobhatod-a-lakast-az-unnepekre.htmlAz ünnepi dekorációnak nem kell feltétlenül a túlburjánzó giccsről szólnia, karácsonykor is érvényes ugyanis az az általános szabáy, miszerint a kevesebb néha több. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.