luxusingatlan luxus terasz otthon Penthouse könyvtár lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Ha én gazdag lennék" – neked is gyakran eszedbe jut a Hegedűs a háztetőn közismert dala? Te mire költenéd a millióidat? Egy új házra, netán luxusautóra? Arra az esetre, ha esetleg beütne a jackpot, összeválogattunk néhány olyan lakberendezési megoldást, ami egy milliárdos otthonából sem hiányozhat.

Tábortűz burzsuj módra

Gyerekkorodban te is imádtál a nagyszüleiddel szalonnát sütni? Ez a kedves gyerekkori emlék újra felelevenedhet egy luxustűzrakóhely segítségével.

Forrás: Dweel.com/Mike Sinclair

Penthouse lélegzetelállító panorámával

A penthouse egy meglehetősen exkluzív, ezzel együtt természetesen borsos árú ingatlantípus, így általában tényleg csak a kiváltságosoknak adatik meg, hogy egy ilyen luxusotthonban éljék a mindennapjaikat. A penthouse-ok egyik jellemzője a hatalmas terasz, amelyhez természetesen grandiózus kilátás is társul.

Forrás: lateliermiamibeach.com

Luxuszuhatag

Fürdőszobában zuhanyozni? Annyira 90-es évek... Ha igazán burzsuj vagy, akkor luxusotthonodban feltétlen ki kell alakítanod egy nyitott zuhanyzót, valahol az előszoba és a terasz között, hogy tusolás közben gyönyörködhess a kilátásban. Arra azonban vigyázz, hogy a szomszédok mindeközben éppen ne benned gyönyörködjenek.

Forrás: ctagroup.com

Hozd be a vadont otthonodba

Luxusotthonodat a természet közelébe építtetnéd, de a kiválasztott területen egy több évtizedes fa tornyosul? Véletlenül se vágd ki! Használd ki inkább a lehetőséget, és költözz össze vele. Ez az új építészeti design az utóbbi időben rendkívül népszerű, főként a tengerentúlon és az északi országokban.

Forrás: archdaily.com/Gilbert Fastenaekens

Használd a fejed!

Ha már a milliárdosok életét éled, bőven lesz időd elméd pallérozására: feltétlenül ruházz hát be egy házi könyvtárra. Vegyél példát Karl Lagerfeldről – bámulatos gyűjteményt halmozott fel!

Forrás: Todd Selby
Így cserélgették otthonaikat a legnagyobb sztárok 2015-benhttp://www.life.hu/otthon/20151228-sztarok-akik-2015-vasaroltak-eladtak-vagy-kiadtak-ingatlant.htmlLassan magunk mögött hagyjuk ezt az évet is. 2015 igen izgalmas esztendő volt: botrányos szakításokból, romantikus egymásra találásokból, összeköltözésekekből és otthon eladásokból sem volt hiány. Lássuk, mik voltak az év legnagyobb ingatlanváltozásai a sztárok életében! OtthonÍgy lesz tökéletes az ünnepi koccintáshttp://www.life.hu/otthon/20151205-unnepi-pezsgos-szett.htmlA karácsonyi vagy szilveszteri ünnepi asztal elmaradhatatlan szereplője egy üveg finom pezsgő. Kápráztasd el idén vendégeidet egy igazán gyönyörű pezsgős szettel, az alábbiakban néhány ötlettel is szolgálunk! OtthonThinkstockAhogy megjósoltuk: 2016 színe a rózsakvarc és a derűs kékhttp://www.life.hu/otthon/20151204-a-pantone-intezet-2016-ev-szinenek-a-rozsakvarc-es-a-derus-kek-szineket-valasztotta.htmlElőző cikkünkben nagyon ráéreztünk a jövő évi trendekre, előrejelzésünkben ugyanis megírtuk, hogy a rózsakvarc és a derűs kék is nagy eséllyel indulnak a 2016 év színe versenyben. A Pantone intézet pedig – láss csodát – e két színt választotta a jövő év színének.OtthonOrigoElvált párok egykori családi fészkeihttp://www.life.hu/otthon/20151205-elvalt-sztarok-egykori-csaladi-otthonai.html2015 nem csak emlékezetes esküvőkben volt gazdag – jó néhány szomorú válásnak és sokkoló dadusügynek is szemtanúi lehettünk. Így hát a következőkben összegyűjtöttük azokat a csodálatos luxusotthonokat, amelyekben az idén különvált párok egykor együtt éltek. Otthon--10 varázslatos karácsonyi dekorációhttp://www.life.hu/otthon/20151221-csorba-anita-tertervezo-karacsonyi-dekoracios-tippjei.htmlAz ünnepi készülődés mindenki szívébe egy kis melegséget csempész. Ha ezt a meghittséget még hosszú ideig szeretnéd élvezni, lakásod ünnepi köntösét ne vesd le rögtön a karácsony elmúltával. Otthon--Vegyél egy saját mobil szigetet!http://www.life.hu/otthon/20151222-kokomo-ailand-luxus-jacht-mobil-sziget.htmlSaját minidzsungel, helikopterleszálló, jachtkikötő, úszómedencék, jacuzzi, privát strand, grillezőhely, szabadtéri mozi, táncterem - mindez pedig nyolc csomóval szeli az óceánt. Szerinted miről van szó? Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.