Dukai Regina bepillantást engedett pazar otthonába

fotó nappali hálószoba otthon Dukai Regina intim lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű modell megmutatta lakását, amiben még Hófehérke is remekül érezné magát, hiszen igazi letisztult elegancia jellemzi Regi nappaliját.

Dukai Regina régebben intim fotón mutatta meg letisztult hálószobáját, most pedig nappalijával kápráztatta el az internet népét. A lenyűgöző otthon láttán tátva maradt a szánk. A modellnek kétség kívül remek ízlése van.

Forrás: Instagram/Dukai Regina
A világ legsikeresebb asszonyai: Raja Easa Al Gurg http://www.life.hu/csalad/20160105-raja-easa-al-gurg-2015-ben-a-forbes-magazin-legbefolyasosabb-noi-listajan.htmlA vagyon, a médiajelenlét, a befolyás és az általuk felügyelt pénzösszeg alapján a Forbes minden évben összeállítja a világ legbefolyásosabb asszonyainak listáját. A száz legbefolyásosabb nő általában a politika, üzleti és pénzügyi élet, a technológia, a média, a szórakoztatóipar, illetve a karitatív szervezetek világából kerül ki. Család--"Köszönöm, hogy ember tudsz maradni!" - Imádják az internetezők Nádai Anikó őszinte vallomásáthttp://www.life.hu/csalad/20160108-nadai-aniko-oszinte-vallomasat-imadjak-a-rajongoi.htmlAhogy a Life.hu is beszámolt róla, Nádai Anikó az anyaság nehézségeiről írt hosszú bejegyzést Facebook-oldalán. A rajongók pedig imádták őszinte kitárulkozását. CsaládOrigoMiklósa Erika: „Örökbe fogadunk még egy gyereket”http://www.life.hu/csalad/20160108-miklosa-erika-operaenekes-ujabb-gyermeket-fogad-orokbe.htmlMiklósa Erika és párja 2015-ben örökbe fogadták első gyermeküket, Bíborkát, akinek most egy kistestvért is szeretnének. CsaládFotó: Zsigmond László/Life.huNyílt levél egy drogos fiúhozhttp://www.life.hu/csalad/20160106-egy-elkeseredett-edesanya-levele-a-drogos-fiahoz.htmlLegálisak, potom pénzért beszerezhetők, az összetevőket homály fedi, hatásuk kiszámíthatatlan. A dizájnerdrogok térhódítását eddig nem sikerült megállítani, használatuk a fiatalok körében egyre megdöbbentőbb méreteket ölt. CsaládThinkstockAmbrus Attila: „Szép lenne, ha jövőre a gyermekünk is velünk lenne"http://www.life.hu/csalad/20160107-ambus-attila-az-egykori-viszkis-rablo-gyermekre-vagyik-erre-karacsonykor-jott-ra.htmlA viskis rabló élete első meghitt karácsonyát ünnepelte feleségével. Attila bevallotta, hogy elérkezettnek látja az időt a családalapításra. CsaládOrigoMegmutatta gömbölyödő pocakját Dundika - Tündéri fotó! http://www.life.hu/csalad/20160105-majoros-hajnalka-megmutatta-gombolyodo-pocakjat.htmlMajka felesége Instagram-oldalán mutatta meg egyre nagyobb pocakját, ráadásul azt is elárulta: a 24. hétben van. CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.