Szinetár Dóra bepillantást engedett csodálatos otthonába

kandalló ház pihenés otthon romantika Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő meghitt hangulatban töltötte a vasárnap estét, és egy fotón mutatta meg gyönyörű otthonát.

Szinetár Dóra a hideg, esős téli napokon a kandalló mellett talál békére. A romantikus hangulatú lakrészt pedig rajongóinak is megmutatta. A Life.hu kedvence a kandalló melletti macis párna, amin cukin kucorodik össze a medvecsalád.

Forrás: Instgram/szinetardora
Roberto konyhája: Sáfrányos szűzérmeleveshttp://www.life.hu/csalad/20160108-rostas-robert-a-life-hu-sefje-safranyos-szuzermelevest-keszit.htmlNincs is szebb látvány, mint mikor a meleg szobából nézzük, ahogyan nagy pelyhekben hull a hó a tájra. Rég nem láttam már ilyet, éppen ezért örültem annyira a múlt heti havazásnak és rögtön meg is ragadtam a pillanatot, hogy egy egyszerű, mégis különleges és lélekmelengető levest találjak ki a zimankós téli estékre. Család--Öt éves lett a világ leghíresebb magyar kutyája, Beasthttp://www.life.hu/csalad/20160111-mark-zuckerberg-lanyat-a-csalad-magyar-pulija-orzi.htmlMark Zuckerbergék igazi családtagként kezelik pulijukat, így a születésnapjáról sem feledkeztek el megemlékezni. Beast ma öt éves lett. CsaládOrigoSztárok elfeledett ikertestvéreihttp://www.life.hu/csalad/20160108-hiressegek-akiknek-van-egy-nem-hires-ikertestvere.htmlHollywood legismertebb ikerpárja kétségkívül Ashley és Mary-Kate Olsen. És bár a lányok igazából kétpetéjű ikrek, mégis egészen huszonéves korukig szinte egymás tükörképei voltak. Az egykori cserfes kislányok arca azonban mára teljesen eltorzult, a sok plasztikai beavatkozás miatt a testvérek egyre kevésbé hasonlítanak egymásra. Család--György herceg és Charlotte hercegnő nélkül készül Ázsiába Vilmos és Katalinhttp://www.life.hu/csalad/20160108-vilmos-herceg-es-katalin-hercegne-gyermekeik-nelkul-keszul-azsiaba.htmlCambridge hercege és hercegnéje Bhután uralkodóját és állapotos feleségét készülnek meglátogatni idén tavasszal. CsaládOrigoHalva született kisbabáknak adományozta menyasszonyi ruháját egy nőhttp://www.life.hu/csalad/20160108-yvonne-trimble-brit-no-halva-szuletett-kisbabaknak-ajanlotta-fel-menyasszonyi-ruhajat.htmlIgazán nemes gesztust tett a brit Yvonne Trimble, akinek nem mindennapi cselekedetét azóta több ezer nő követte. CsaládOrigoHatalmas luxusban él a Szulejmán sztárjának fiahttp://www.life.hu/csalad/20160107-halit-ergenc-a-szulejman-sztarjanak-fia-ali-luxusmarkak-kozott-valogathat.htmlHalit Ergenc, a Szulejmán főszereplőjének, kisfia, Ali világmárkák közül válogathat. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.