Máris eladó David Bowie luxusháza

Forrás: ©Marcello Mencarini/Leemage/AFP -
Karib-térség ház luxus ingatlan David Bowie magánsziget eladó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel hat milliárd forintot ér az extravagáns vityilló, amiben a sztár pihengetett.

David Bowie – aki a napokban 69 éves korában hunyt el - a Karib-térségben építette különleges házát, ami öt hálószobával rendelkezik. A Mustique nevű magánszigeten található luxuskégli olyan érzetet kelt, mintha a trópusokon sétálnánk. A belső tereket a színek kavalkádja jellemzi. A zenész a tervezés minden fázisában részt vett, így teljes mértékben a saját ízlésére formálta a házát, amelyet a dailymail.co.uk-ra kattintva leshetsz meg.

Forrás: ©Marcello Mencarini/Leemage/AFP
Egy krokodilok lakta, elhagyatott vízividámparkhttp://www.life.hu/otthon/20160111-ho-thuy-tien-elhagyott-vizi-vidampark-vietnamban-hue-varosaban.htmlNem szerepel a vietnami látványosságok listáján; hiába keresed, a térképen sem fogod megtalálni; de még akkor sem kerülsz közelebb célodhoz, ha egy helyitől kérsz segítséget - az egykori vietnámi vízi vidámpark mára szellemvárossá változott. Otthon--A legütősebb faldekorációs trendek 2016-banhttp://www.life.hu/otthon/20160111-2016-lakberendezesi-trend-szinek-formak-texturak.htmlHa lakásátalakításon töröd a fejed, ideje informálódnod kicsit a 2016-os faldekorációs trendekről: innovatív ötletek garmadája vár rád idén is! OtthonOrigoA világ 5 legdrágább luxusotthonahttp://www.life.hu/otthon/20160108-a-vilag-5-legdragabb-luxusotthon.htmlA világ leggazdagabb emberei olyan luxusotthonokban tengetik életüket, amilyeneket mi, földi halandók maximum csak filmekben láthatunk. Ezekből a legdrágább vityillókból készítettünk most egy válogatást, lássuk hát, melyek a földkerekség legdrágább lakóingatlanjai. Otthon--Szinetár Dóra bepillantást engedett csodálatos otthonábahttp://www.life.hu/otthon/20160111-szinetar-dora-szineszno-bepillantast-engedett-az-otthonaba.htmlA színésznő meghitt hangulatban töltötte a vasárnap estét, és egy fotón mutatta meg gyönyörű otthonát. OtthonOrigoHugh Hefnerrel együtt árulják a legendás Playboy-villáthttp://www.life.hu/otthon/20160110-hugh-hefner-playboy-alapitoval-egyutt-aruljak-a-playboy-villat.htmlVan fölösleges 200 millió dollárod? Akkor simán a tiéd lehet a Playboy-vezér Los Angeles-i villája - vele együtt! Otthon--Így hasznosítsd a lakásod sarkaithttp://www.life.hu/otthon/20151228-igy-nyerhetsz-teret-otthonodban-hasznositsd-a-sarkokat.htmlAzok a fránya sarkok! Egy csomó tér parlagon hever a sarkok miatt otthonodban, miközben aprócska lakásodban szűkölködsz? Nem vagy egyedül, a legtöbb ingatlanban a sarkok igazi mumusnak számítanak, amikkel lakberendezés szempontjából a lakók egyszerűen nem tudnak mit kezdeni. Pedig megannyi lehetőség rejlik bennük! OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.