Michael C. Hall adásvétel ingatlan otthon Diane Keaton sztárok Ellen DeGeneres Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még a legnagyobb sztároknak is jól jön néha egy kis zsebpénz. Vannak, akik milliós gázsijuk mellett úgy próbálnak pluszbevételre szert tenni, hogy luxusingatlanaikat adják-veszik, egyszer drágábban, máskor olcsóbban.

Michael C. Hall

A Dexter című sorozat címszereplője 2013-ban ugrott fejest az ingatlanbizniszbe. 2013-ban vásárolt egy Los Angeles-i luxusingatlant, amit mindössze egy hónap után el is adott, természetesen a vételi árnál drágábban. Ugyanabban az évben egy másik Los Angeles-i otthont is vásárolt, amit most 4,85 millió dollárért árul, 680 ezerrel drágábban, mint anno vette.

Forrás: AFP/Larry Busacca

Ellen DeGeneres

Az amerikai talkshow-k nagyasszonya egy valódi ingatlanmogul, aki azzal is hírnevet szerzett magának Hollywoodban, hogy úgy váltogatja ingatlanjait, mint más az alsógatyáját. 2014-ben például több milliót kaszált egy adásvétellel. Egyik Los Angeles-i kúriáját ugyanis csupán 6 hónappal a megvétel után bocsátotta eladásra, és végül 15 millió dollárral többet kapott érte, mint amennyiért ő megvette. De tavaly például azt a Los Angeles-i luxusotthont vásárolta vissza, amit 2007-ben eladott.

Forrás: AFP/Jason Kempin

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston 2014-ben dobta piacra 42 millió dollárért azt a Beverly Hills-i otthonát, amit korábban Stephen Shadley sztárépítész segítségével felújított. Bár az ingatlan végül 35 millióért kelt el, a színésznő még így is igen jól járt, ő ugyanis anno 13 millió dollárért jutott hozzá.

Forrás: AFP/Mark Davis

Diane Keaton

A többszörös Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő sem ma kezdte a szakmát, az elmúlt néhány évben három ingatlanát is értékesítette. Az egyiket, egy gyönyörű Beverly Hills-i luxusotthont a Glee és az Amerikai Horror Story alkotójának, az író Ryan Murphy-nek adta el, 4 millió dolláros haszonnal.

Forrás: AFP/Gabriel Bouys
Vidámság és kreativitás - Készíts napsugártükröt!http://www.life.hu/otthon/20160204-csorba-anita-tertervezo-napsugar-tukrot-keszit.htmlSzeretnéd vidámabban tölteni a hétköznapokat? Csorba Anita, tértervező most egy olyan kreatív ötletet mutat be, ami nem csak az alkotás alatt ad neked pozitív energiát, hanem otthonodat is vidámsággal tölti majd meg. Készíts velünk napsugártükröt! Otthon--A falu, amit halálra ítéltekhttp://www.life.hu/otthon/20160202-kayakoy-a-torok-szellemfalu.htmlSzáz évvel ezelőtt még egy élettel teli kisváros volt, ma már csak egy domboldalnyi roskadozó, üres ház árválkodik a helyén. A törökországi Kayaköy szinte pillanatok alatt vált szellemfaluvá. Otthon--Álomotthonok – Idilli luxus Óbudánhttp://www.life.hu/otthon/20160201-alomotthonok-szen-molnar-tamas-belsoepitesz-obudai-projektje.htmlFiatalos, modern, stílusos – ilyen egy igazi álomotthon! Sorozatunk következő részében egy óbudai panorámás családi ház kulisszái mögé lestünk be Szén Molnár Tamás belsőépítész segítségével. Otthon--Lenyűgöző szállások, különleges otthonok - Te is beköltözhetsz!http://www.life.hu/otthon/20160122-kulonleges-es-hangulatos-airbnb-szallasok-a-vilag-korul.htmlAz eredetileg AirBed & Breakfast nevezetű közösségi hálózat azzal a céllal jött létre, hogy a drága hotelek és egyéb szálláshelyekkel szemben alternatívát kínáljon az utazni vágyóknak. Az AirBnB szállásoknak nem az olcsóság az egyetlen előnye: ha kitartóan kutat az ember, a családi házak és apartmanok között bizony valódi kincsekre lehet bukkani! Otthon--Az 51 milliárdos gettó - Szocsi, a sivár szellemvároshttp://www.life.hu/otthon/20160127-mindenidok-legdragabb-olimpiaja-szocsiban-a-pusztulas-szelen.htmlSzocsi évek óta volt már Vlagyimir Putyin egyik kedvenc üdülőhelye, nem meglepő hát, hogy az orosz elnök ebbe a Fekete-tenger partján elterülő városba álmodta meg az első orosz téli olimpiát. Az álma teljesült is, nem akármilyen módon: a XXII. téli játékok minden idők legdrágább - nem mellékesen pedig legkorruptabb - olimpiája volt. Otthon--10 dolog, ami egy pasi nappalijából sem hiányozhathttp://www.life.hu/otthon/20160125-10-dolog-ami-egy-pasi-nappalijabol-sem-hianyozhat.htmlFontos, hogy a nappali élhető, barátságos és hangulatos helyiség legyen. Ha viszont egy legénylakásról van szó, ezek a szempontok már nehezebben érvényesülnek. Sok férfi esik ugyanis abba a hibába, hogy a lakása inkább emlékeztet egy kollégiumi szobára, mint egy stílusos otthonra. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.