Molnár Anikó elmondta, milyen férfi nem jöhet szóba nála

kutya Molnár Anikó macska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kutyáival osztja meg szobáját és ágyát Molnár Anikó. Az állatvédő Nagy Ő kijelentette, neki nem is kell olyan férfi, aki nem fogadja el őt a 9 kutyájával együtt. 

"Olyan férfi nem is jöhet szóba, aki ezt nem fogadja el" - jelentette ki Anikó - aki 9 kutyával és 2 cicájával él - a TV2 Aktívjának kamerái előtt. Hozzátette, mivel a kedvencek az ágyába is bemehetnek, hetente kétszer ágyneműt cserél, a felmosófa és a porszívó pedig naponta többször is előkerül.

Stílusok, trendek 2016-ban - Így csinosítsd idén otthonodhttp://www.life.hu/otthon/20160205-igy-lesz-stilusos-otthonod-2016-ban-is-derus-kek-es-rozsakvarc-szinek.htmlFelgyorsult világunk stresszes mindennapjainak tökéletes ellenszere lehet a megnyugtató otthon. A Pantone ezt figyelembe véve hirdette meg idei trendszíneit, amelyek pszichológiailag kielégítik a nyugalom és biztonság utáni vágyunkat. OtthonOrigoVidámság és kreativitás - Készíts napsugártükröt!http://www.life.hu/otthon/20160204-csorba-anita-tertervezo-napsugar-tukrot-keszit.htmlSzeretnéd vidámabban tölteni a hétköznapokat? Csorba Anita, tértervező most egy olyan kreatív ötletet mutat be, ami nem csak az alkotás alatt ad neked pozitív energiát, hanem otthonodat is vidámsággal tölti majd meg. Készíts velünk napsugártükröt! Otthon--Pazar kilátás és elképesztő luxus: nézz be Cristiano Ronaldo leendő otthonába!http://www.life.hu/otthon/20160205-cristiano-ronaldo-futballsztar-18-millio-dollaros-new-york-i-lakast-keszul-megvenni.htmlMásodik New York-i lakását készül megvásárolni a Real Madrid focistája. Kukkants be a futballsztár 3700 négyzetméteres lakásba! OtthonAFPA falu, amit halálra ítéltekhttp://www.life.hu/otthon/20160202-kayakoy-a-torok-szellemfalu.htmlSzáz évvel ezelőtt még egy élettel teli kisváros volt, ma már csak egy domboldalnyi roskadozó, üres ház árválkodik a helyén. A törökországi Kayaköy szinte pillanatok alatt vált szellemfaluvá. Otthon--5+1 otthoni dolog, ami titokban késleltet http://www.life.hu/otthon/20160203-ebresztoora-e-mail-ek-es-mit-vegyek-fel-par-dolog-ami-keslelteti-a-reggeli-elindulasunkat.htmlMinden reggel megfogadod, hogy aznap biztosan nem fogsz elkésni. Nem vonja el a figyelmed a kávéfőző, a mosatlan, sem a telefonod vagy a tévé. De valamiért mindig elkésel. Otthon--Az 51 milliárdos gettó - Szocsi, a sivár szellemvároshttp://www.life.hu/otthon/20160127-mindenidok-legdragabb-olimpiaja-szocsiban-a-pusztulas-szelen.htmlSzocsi évek óta volt már Vlagyimir Putyin egyik kedvenc üdülőhelye, nem meglepő hát, hogy az orosz elnök ebbe a Fekete-tenger partján elterülő városba álmodta meg az első orosz téli olimpiát. Az álma teljesült is, nem akármilyen módon: a XXII. téli játékok minden idők legdrágább - nem mellékesen pedig legkorruptabb - olimpiája volt. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.