Eladják Margaret Thatcher egykori házát - Nézz be a Vaslady otthonába!

ház otthon Margaret Thatcher miniszterelnök lakberendezés Vaslady lakás eladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
30 millió angol fontért, vagyis nagyjából 12 milliárd forintnak megfelelő összegért hirdették meg az egykori brit miniszterelnök londoni házát.

Három év alatt újította fel és építette újjá Margaret Thatcher egykori otthonát a londoni Leconfield ingatlancsoport, amely most eladásra kínálja az ingatlant - írja a Mirror.

Forrás: Leconfield Property Group

Az impozáns belgraviai ház tőszomszédságában olyan hírességek éltek, mint Matthew Arnold költő, vagy a Frankenstein írója, Mary Shelley.

Forrás: Leconfield Property Group

A ház belseje részben megőrizte a régi jegyeit, mint például a parketta borítású padozatot, illetve a XIV. Lajos korabeli kandallót, ezek mellé épültek be az olyan modern létesítmények, mint az edzőterem és a moziterem. Szakértők szerint a néhai brit miniszterelnök személye is sokat hozzátesz az ingatlan értékéhez. Még több képért kattints ide!

5 olcsó felújítás, amivel növelheted otthonod értékéthttp://www.life.hu/otthon/20160126-5-olcso-lakasfelujitas-amivel-novelheted-otthonod-ingatlanod-erteket.htmlNem mindenki engedheti meg magának, hogy eladásra szánt otthonán nagyobb volumenű felújításokat végezzen, ám néhány kisebb változtatással is jelentősen lehet javítani az ingatlanok értékén. Íme, öt relatíve olcsó, mégis hasznos beruházás. Otthon--Molnár Anikó elmondta, milyen férfi nem jöhet szóba nálahttp://www.life.hu/otthon/20160206-molnar-aniko-kutyaival-osztja-meg-agyat.htmlKutyáival osztja meg szobáját és ágyát Molnár Anikó. Az állatvédő Nagy Ő kijelentette, neki nem is kell olyan férfi, aki nem fogadja el őt a 9 kutyájával együtt. Otthon--Matt LeBlanc évekig ki sem akart mozdulni otthonábólhttp://www.life.hu/sztarok/20160208-matt-leblanc-evekig-ki-sem-akart-mozdulni-es-csaknem-idegosszeroppanast-kapott.htmlA színész őszintén mesélt arról a nehéz időszakról, ami a Jóbarátok után érkezett el számára. TV + Sztárok--Eladták a házat, ahol annak idején eszméletlenül találtak rá Bobbi Kristina Brownrahttp://www.life.hu/otthon/20160203-bobbi-kristina-brown-whitney-houston-elhunyt-lanyanak-otthonat-eladtak.htmlEladták a néhai Whitney Houston tavaly elhunyt lányának georgai-i ingatlanját, amelyet 469 ezer dollárért hirdettek meg. Otthon--Elképesztő luxus! Ide bújik el a világ szeme elől régi-új szerelmével Pippa Middletonhttp://www.life.hu/otthon/20160201-pippa-middleton-katalin-hercegne-huga-milliomos-szerelme-csaladjanak-luxusingatlanja.htmlKatalin hercegné húga jól beleválasztott: a hírek szerint időnként egy skóciai viktoriánus kastélyba, Affric Lodge-ba vonul el a világ szeme elől párjával, James Matthews-szal. A birtok egyébként Pippa milliomos barátjának családjáé. Otthon--Álomotthonok – Idilli luxus Óbudánhttp://www.life.hu/otthon/20160201-alomotthonok-szen-molnar-tamas-belsoepitesz-obudai-projektje.htmlFiatalos, modern, stílusos – ilyen egy igazi álomotthon! Sorozatunk következő részében egy óbudai panorámás családi ház kulisszái mögé lestünk be Szén Molnár Tamás belsőépítész segítségével. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.