Rubint Réka bepillantást engedett a gardróbjába

Forrás: Facebook/Rubint Réka oldala -
Rubint Réka szekrény fitnesz gardrób ruhák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fitneszdíva megmutatta, milyen csodák lapulnak a szekrényében, és reggelente honnan választ trendi szerelést magának.

Rubint Réka munkába lendült, és belekezdett gardróbszekrénye kitakarításába. A fotón amellett, hogy megcsodálhatjuk a fitneszedző tökéletes popsiját, beleshetünk egy olyan ruhamennyországba, ami minden nő álma.

Forrás: Facebook/Rubint Réka

„Ma itthon dolgozom. Rend a lelke mindennek" – írta a kép mellé Réka.

A hónap színe: a dögös eperpiroshttp://www.life.hu/otthon/20160208-februar-honap-szine-a-dogos-eperpiros.htmlVíbráló, energikus és merész, sőt mi több a szerelem színe is - ezen tulajdonságok hallatán ugye neked is rögtön a piros szín ugrik be? A piros megannyi árnyalatai közül február hónapban az érzéki eperszínt vesszük górcső alá. OtthonThinkstockElképesztő luxus és pazar kilátás - Nézz be Anne Hathaway új otthonába!http://www.life.hu/otthon/20160209-anne-hathaway-szineszno-uj-otthona-new-yorkban.htmlMíg a legtöbb kismama a babaszoba, vagy -sarok berendezésével van elfoglalva az utolsó hónapokban, addig a világhírű színésznő egy vadonatúj New York-i lakást vásárolt az előkelő Upper West Side környéken. Otthon--Dübörög az ingatlanbiznisz Hollywoodbanhttp://www.life.hu/otthon/20160205-sztarok-akik-adjak-veszik-ingatlanjaikat.htmlMég a legnagyobb sztároknak is jól jön néha egy kis zsebpénz. Vannak, akik milliós gázsijuk mellett úgy próbálnak pluszbevételre szert tenni, hogy luxusingatlanaikat adják-veszik, egyszer drágábban, máskor olcsóbban. Otthon--Stílusok, trendek 2016-ban - Így csinosítsd idén otthonodhttp://www.life.hu/otthon/20160205-igy-lesz-stilusos-otthonod-2016-ban-is-derus-kek-es-rozsakvarc-szinek.htmlFelgyorsult világunk stresszes mindennapjainak tökéletes ellenszere lehet a megnyugtató otthon. A Pantone ezt figyelembe véve hirdette meg idei trendszíneit, amelyek pszichológiailag kielégítik a nyugalom és biztonság utáni vágyunkat. OtthonOrigoAz 51 milliárdos gettó - Szocsi, a sivár szellemvároshttp://www.life.hu/otthon/20160127-mindenidok-legdragabb-olimpiaja-szocsiban-a-pusztulas-szelen.htmlSzocsi évek óta volt már Vlagyimir Putyin egyik kedvenc üdülőhelye, nem meglepő hát, hogy az orosz elnök ebbe a Fekete-tenger partján elterülő városba álmodta meg az első orosz téli olimpiát. Az álma teljesült is, nem akármilyen módon: a XXII. téli játékok minden idők legdrágább - nem mellékesen pedig legkorruptabb - olimpiája volt. Otthon--10 dolog, ami egy pasi nappalijából sem hiányozhathttp://www.life.hu/otthon/20160125-10-dolog-ami-egy-pasi-nappalijabol-sem-hianyozhat.htmlFontos, hogy a nappali élhető, barátságos és hangulatos helyiség legyen. Ha viszont egy legénylakásról van szó, ezek a szempontok már nehezebben érvényesülnek. Sok férfi esik ugyanis abba a hibába, hogy a lakása inkább emlékeztet egy kollégiumi szobára, mint egy stílusos otthonra. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.