csináld magad graffiti környezetbarát Balkongaz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden modern nagyváros életének szerves része a graffiti. Megosztó művészeti ág, de persze érdemes szétválasztani az öncélú "Szeretlek Mari" firkálást és tageket a komoly, legálisan elhelyezett alkotásoktól. De van egy olyan ágazata is a graffitinek, amely segítségével az alkotó környezetbarát módon fejezheti ki önmagát. 

A green vagy moss graffiti közös összetevője a moha. A moha viszonylag igénytelen, szívós növény, amit vagy egy tápanyagdús közegbe kevernek, és ezzel együtt viszik fel a falra, vagy egy ilyen anyaghoz tapasztják. Sok képet, videót találni az interneten a témában; sőt, házi megoldások receptjeivel is elég jól el vagyunk látva: ide kattintva a BalkonGaz blog szerzőjétől leshetsz el néhány praktikát.

Tokodi Edina (Mosstika) is mohával dolgozik, munkái főleg külföldön láthatók Forrás: www.mosstika.com
A világ 5 legdrágább luxusotthonahttp://www.life.hu/otthon/20160108-a-vilag-5-legdragabb-luxusotthon.htmlA világ leggazdagabb emberei olyan luxusotthonokban tengetik életüket, amilyeneket mi, földi halandók maximum csak filmekben láthatunk. Ezekből a legdrágább vityillókból készítettünk most egy válogatást, lássuk hát, melyek a földkerekség legdrágább lakóingatlanjai. Otthon--Soha nem volt még ilyen egyszerű a rendrakás - Kövesd tippjeinket!http://www.life.hu/otthon/20160215-csorba-anita-tertervezo-tarolasi-trukkoket-mutat.htmlNéhány okos trükkel, praktikával könnyen rendet varázsolhatsz még a legnagyobb felfordulásból is. Csorba Anita, tértervező segít átlátni a káoszt! Otthon--Exkluzív fotók Elizabeth Taylor hajdani otthonárólhttp://www.life.hu/otthon/20160212-exkluziv-fotok-elizabeth-taylor-otthonarol-a-halala-elott.htmlAmikor 2010 novemberében Catherine Opie fotós belevágott exkluzív projektjébe, még nem sejtette, hogy az általa fotózott csodaszép otthon lakója, a legendás Elizabeth Taylor már csak néhány hónapig marad köztünk. A díva a fotózás kellős közepén, 2011 márciusában, 79 évesen hunyt el szívelégtelenségben. OtthonAFPDübörög az ingatlanbiznisz Hollywoodbanhttp://www.life.hu/otthon/20160205-sztarok-akik-adjak-veszik-ingatlanjaikat.htmlMég a legnagyobb sztároknak is jól jön néha egy kis zsebpénz. Vannak, akik milliós gázsijuk mellett úgy próbálnak pluszbevételre szert tenni, hogy luxusingatlanaikat adják-veszik, egyszer drágábban, máskor olcsóbban. Otthon--A falu, amit halálra ítéltekhttp://www.life.hu/otthon/20160202-kayakoy-a-torok-szellemfalu.htmlSzáz évvel ezelőtt még egy élettel teli kisváros volt, ma már csak egy domboldalnyi roskadozó, üres ház árválkodik a helyén. A törökországi Kayaköy szinte pillanatok alatt vált szellemfaluvá. Otthon--Ezek lesznek 2016 legkülönlegesebb épületeihttp://www.life.hu/otthon/20160129-2016-innovativ-modern-epuletei.htmlA technika fejlődésének, a modern élet térhódításának hatására a városok arculata folyamatosan változik. A hagyományos ingatlanok mellett egyre extravagánsabb, egyre különlegesebb formájú, felépítésű épületek jelennek meg, és nem lesz ez másképp ebben az évben se. Íme öt szokatlan épület, amelyet - ha minden jól megy - 2016-ban adnak majd át. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.