Soha nem volt még ilyen egyszerű a rendrakás - Kövesd tippjeinket!

DIY otthon kreatív csináld magad rendrakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány okos trükkel, praktikával könnyen rendet varázsolhatsz még a legnagyobb felfordulásból is. Csorba Anita tértervező segít átlátni a káoszt! 

Csorba Anita

Csorba Anita tértervező, az Inspirációk bloggere, a kreatív élet rajongója és népszerűsítője. Hivatásának tekinti, hogy mintát mutasson olvasóinak, és kedvet hozzon az alkotáshoz, a magunk köré teremtett szép környezethez, otthonhoz. Ehhez az itthon egyedülálló – heti rendszerességgel jelentkező, számos kreatív ötletet bemutató – YouTube-csatornáján és hat éve vezetett lakberendezési blogján rengeteg inspirációval szolgál nap mint nap. Lakberendezési tippeket nemcsak a videóiban kaphatunk, munkáival lakberendezési áruházak eseményein, kiadványában is találkozhatunk.
Itt találsz tőle további ötleteket.

Exkluzív fotók Elizabeth Taylor hajdani otthonárólhttp://www.life.hu/otthon/20160212-exkluziv-fotok-elizabeth-taylor-otthonarol-a-halala-elott.htmlAmikor 2010 novemberében Catherine Opie fotós belevágott exkluzív projektjébe, még nem sejtette, hogy az általa fotózott csodaszép otthon lakója, a legendás Elizabeth Taylor már csak néhány hónapig marad köztünk. A díva a fotózás kellős közepén, 2011 márciusában, 79 évesen hunyt el szívelégtelenségben. OtthonAFPVicces lakberendezési tippek, amiket amerikai vígjátékokból leshetsz elhttp://www.life.hu/otthon/20160211-otthonok-lakberendezesi-tippek-a-romantikus-vigjatekokban.htmlSírhatsz, nevethetsz rajtuk, sőt még lakberendezési tippeket is elleshetsz belőlük! Nem is gondolná az ember, mennyi hasznos dolgot tanulhat egy-egy romantikus vígjátékból - összeválogattuk a kedvenceinket. Otthon--Készíts szívecskepárnát Valentin-napra!http://www.life.hu/otthon/20160210-csorba-anita-tertervezo-szivecskeparnat-keszits.htmlA legszebb és legértékesebb ajándékok mindig azok, amelyeket a saját kezeddel készítesz. Valentin-naphoz közeledve Csorba Anita tértervező most egy igazán kreatív ajándékötletet mutat a szerelmeseknek. Otthon--Hátborzongató fotók egy elmegyógyintézet hajdani lakóinak életérőlhttp://www.life.hu/otthon/20160209-willard-elmegyogyintezet-elhunyt-lakoinak-borondjei-sorozat.htmlA New York államban található Willard Elmegyógyintézet 1869-ben nyitotta meg kapuit a krónikus mentális betegségekben szenvedő emberek számára. A betegek reménnyel telve költöztek be az intézménybe, addigi életüket egy bőröndbe csomagolva vitték magukkal abban a hitben, hogy néhány hét, esetleg hónap után gyógyulva, kofferrel a kézben távoznak majd. A legtöbbjük azonban sosem hagyta el többé az intézmény falait. OtthonOrigoA hónap színe: a dögös eperpiroshttp://www.life.hu/otthon/20160208-februar-honap-szine-a-dogos-eperpiros.htmlVibráló, energikus és merész, sőt mi több, a szerelem színe is - ezen tulajdonságok hallatán ugye neked is rögtön a piros szín ugrik be? A piros megannyi árnyalatai közül február hónapban az érzéki eperszínt vesszük górcső alá. OtthonThinkstockDübörög az ingatlanbiznisz Hollywoodbanhttp://www.life.hu/otthon/20160205-sztarok-akik-adjak-veszik-ingatlanjaikat.htmlMég a legnagyobb sztároknak is jól jön néha egy kis zsebpénz. Vannak, akik milliós gázsijuk mellett úgy próbálnak pluszbevételre szert tenni, hogy luxusingatlanaikat adják-veszik, egyszer drágábban, máskor olcsóbban. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.