befőttes üveg otthon kreatív csináld magad
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon mutatós, nagyon kreatív, és nagyon könnyű elkészíteni! Csalogasd le a csillagokat az égről Csorba Anita tértervező segítségével.

Csorba Anita

Csorba Anita tértervező, az Inspirációk bloggere, a kreatív élet rajongója és népszerűsítője. Hivatásának tekinti, hogy mintát mutasson olvasóinak, és kedvet hozzon az alkotáshoz, a magunk köré teremtett szép környezethez, otthonhoz. Ehhez az itthon egyedülálló – heti rendszerességgel jelentkező, számos kreatív ötletet bemutató – YouTube-csatornáján és hat éve vezetett lakberendezési blogján rengeteg inspirációval szolgál nap mint nap. Lakberendezési tippeket nemcsak a videóiban kaphatunk, munkáival lakberendezési áruházak eseményein, kiadványában is találkozhatunk.
Itt találsz tőle további ötleteket.

Norwood - Egy magánklub titkos világahttp://www.life.hu/otthon/20160219-fotosorozat-a-new-yorki-norwood-maganklobrol.htmlEgy zártkörű magánklub falai közé általában csak a felső tízezer dúsgazdag "kiválasztottjai" nyerhetnek betekintést, éppen ezért számít különleges alkalomnak, amikor ezekről az exkluzív helyekről készül fotósorozat. Otthon--Álomotthonok - Romos házból modern családi otthonhttp://www.life.hu/otthon/20160218-tas-fruzsina-belsoepitesz-romos-hazbol-csaladi-otthon.htmlBármilyen kilátástalannak is tűnik a helyzet, okosan átgondolva és tudatosan megtervezve még egy ósdi, romos házba is új életet lehet lehelni. Álomotthonok sorozatunk következő részében egy régi családi ház újjászületésének lehetünk tanúi. Otthon--Sivár utópia - Párizs elfeledett modernista lakótelepeihttp://www.life.hu/otthon/20160219-parizs-elfeledett-modernista-lakotelepei-laurent-kronental-souvenir-d-un-futur.htmlMonoton, sivár és kissé nyomasztó - az egykor futurisztikusnak számító párizsi betondzsungel mára a város egy elfeledett, avítt negyedévé vált. Otthon--A világ legszebb metróállomásai, 2. részhttp://www.life.hu/otthon/20160217-a-vilag-legszebb-metroallomasai-masodik-resz.htmlEgy korábbi cikkünkben már összegyűjtöttük néhány olyan valódi építészeti remekművet, amelyek a hétköznapokban metróállomásként funkcionálnak. Most folyatjuk a sort, az alábbi megállók mindegyikében szívesen várakoznánk, akár többet is a kelleténél. Otthon--Gyömbér a cserépbe - Tényleg működik?http://www.life.hu/otthon/20160218-balkongaz-blog.htmlSok mítosz terjeng a neten arról, hogy mennyire egyszerű házilag gyömbért nevelni, lássuk, igazak-e ezek a híresztelések. Otthon--Soha nem volt még ilyen egyszerű a rendrakás - Kövesd tippjeinket!http://www.life.hu/otthon/20160215-csorba-anita-tertervezo-tarolasi-trukkoket-mutat.htmlNéhány okos trükkel, praktikával könnyen rendet varázsolhatsz még a legnagyobb felfordulásból is. Csorba Anita tértervező segít átlátni a káoszt! Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.