meglepetés otthon szépségkirálynő Kulcsár Edina szakítás lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépségkirálynő szakítása után új lakásba költözött, ami családja segítségének köszönhetően egyre otthonosabb.

Kulcsár Edina tavaly év végén szakított vőlegényével és egyedül kezdett új életet. A szépségkirálynő talált is egy megfelelő otthont, amit elkezdett a saját ízlésére formálni. Ám mivel a munkája miatt nincs sok ideje, édesanyja és nagymamája egy meglepetéssel kedveskedett neki.

Forrás: Facebook/Kulcsár Edina

„Anyukám és a mamám megleptek! Múlthéten voltunk mamival megvenni a padlószőnyeget! Haza hoztam, felcipeltem! Majd anyuval megvettem a szegőléceket, a toldókat a ragasztót és minden egyebet! Nemrég értem haza, és már csak az utolsó simítások voltak hátra! Anyu, és a mama megcsinálták! Minek ide férfi, amikor mi nők is képesek vagyunk mindenre" – írta a kép mellé Edina.

Gyilkos otthonok, ahol még ma is élnekhttp://www.life.hu/otthon/20160223-otthonok-amelyek-gyilkossagok-helyszinei-voltak-es-meg-lakjak.htmlA horrorfilmeken belül egy külön kategória az úgynevezett "házas horror", amikor egy látszólag békésnek, idillinek tűnő családi otthonban egy idő után különös jelenségek kezdik megkeseríteni a lakók életét. A családi ház a forgatókönyírók egyik legkedveltebb motívuma, és bizony sok esetben a való életből merítenek ihletet. Otthon--Ültetni bármibe lehet!http://www.life.hu/otthon/20160222-balkongaz-blog-ultetni-barmibe-lehet.htmlA leglehetetlenebb tárgyak, megunt eszközök segítségével olcsón nagyon jól fel lehet dobni egy párkányt, konyhapultot otthon. Kövesd a BalkonGaz blog tippjeit! Otthon--Norwood - Egy magánklub titkos világahttp://www.life.hu/otthon/20160219-fotosorozat-a-new-yorki-norwood-maganklobrol.htmlEgy zártkörű magánklub falai közé általában csak a felső tízezer dúsgazdag "kiválasztottjai" nyerhetnek betekintést, éppen ezért számít különleges alkalomnak, amikor ezekről az exkluzív helyekről készül fotósorozat. Otthon--Sivár utópia - Párizs elfeledett modernista lakótelepeihttp://www.life.hu/otthon/20160219-parizs-elfeledett-modernista-lakotelepei-laurent-kronental-souvenir-d-un-futur.htmlMonoton, sivár és kissé nyomasztó - az egykor futurisztikusnak számító párizsi betondzsungel mára a város egy elfeledett, avítt negyedévé vált. Otthon--Gyömbér a cserépbe - Tényleg működik?http://www.life.hu/otthon/20160218-balkongaz-blog.htmlSok mítosz terjeng a neten arról, hogy mennyire egyszerű házilag gyömbért nevelni, lássuk, igazak-e ezek a híresztelések. Otthon--A hónap színe: a dögös eperpiroshttp://www.life.hu/otthon/20160208-februar-honap-szine-a-dogos-eperpiros.htmlVibráló, energikus és merész, sőt mi több, a szerelem színe is - ezen tulajdonságok hallatán ugye neked is rögtön a piros szín ugrik be? A piros megannyi árnyalatai közül február hónapban az érzéki eperszínt vesszük górcső alá. OtthonThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.