Csináld magad húsvéti dekor az utolsó pillanatban

Forrás: Dreamstime -
inspiráció DIY húsvét csináld magad dekoráció Balkongaz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei húsvét meglepően korán kopogtat be, érthető hát, ha a nagy rohanásban nem igazán volt időd az otthonod kidekorálásához. Nem kell azonban kétségbe esned, az alábbiakban olyan filléres, saját kezűleg elkészíthető kiegészítőket gyűjtöttünk össze, amelyek pár perc alatt megvannak, és pillanatok alatt becsalogatják otthonodba a tavaszt. 

„Ahogyan sokaknak, úgy nekem is a húsvét már inkább az ünnepi készülődésről, a finomságokról, családról és dekorációról szól, na meg persze azért a hétfői szünnapnak is örülök. Az idén sajnos a nagy húsvéti készülődés ki fog maradni az életünkből, mert fürdőszoba-átalakításban vagyunk, de találtam néhány inspiráló ötletet, amit a jövőben mindenféleképpen ki fogok próbálni, mert egyszerűek és nagyszerűek.” – Ha gyorsan és egyszerűen szeretnéd otthonodat húsvéti díszbe öltöztetni, inspirálódj a BalkonGaz blog ötleteiből!

Forrás: Dreamstime

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.