fashion week tavasz otthon dekoráció lakberendezés lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre-valahára visszavonhatatlanul is beköszöntött a tavasz. A fák kezdenek zöldbe borulni, a madarak csicseregnek, az idő is egyre szebb, te se keress hát több kifogást, csalogasd be otthonodba az áprilisi zsongást!

Ahogy odakint a természet is megújul, és színes, vidám köntöst húz magára, úgy lakásod falai közé is bátran csempészhetsz lüktető, tavaszi dekorációkat. Persze nem kell költséges, nagy dolgokra, esetleg teljes felújításra gondolnod, elég néhány színes, virágos, madaras vagy lepkés kiegészítő, ami egy csapásra felvidítja a téli álomból ébredező otthonod.

Forrás: Dreamstime

Tavaszi terített asztal

Ha nem vagy híve a csupán díszítőelemként funkcionáló tavaszi dekorációs figuráknak, akkor gondolkozz hasznos eszközökben. Nem is gondolnád, de a legalapvetőbb asztali kellékek is egy csapásra fel tudják dobni a terülj-terülj asztalkámat - már ha jól válogatod meg őket! Egy vidám asztalterítő vagy egy színes pohárszett is könnyen teremthet tavaszi hangulatot.

1. H&M Home - pamut asztalterítő 5990 forint 2. Stile Interio - pohár vintage jar szívószállal 1290 forint 3. Tchibo - bonbontartó 4495 forint 4. Butlers - szalvéta 799 forint 5. IKEA - tál 895 forint 6. Kika - emeletes kínáló 9990 forint

Vidám apróságok

Ha az asztallal kész vagy, jöhet a lakás többi része. Itt sem kell túlzásba esni, egy-egy színes kiegészítő csodákra képes. A legnagyobb lakberendezési áruházak polcain megannyi cuki tavaszi dekorkiegészítőt találhatsz idén is, amelyekből kedvedre válogathatsz. További jó hír, hogy ha szemfüles vagy, szinte fillérekért is beszerezhetsz nagyon különleges darabokat!

1. Tchibo - LED-es lampion 2295 forint 2. Stile Interio - virágdekoráció fűkaspóban 1995 forint 3. Butlers - virágkoszorú 11 900 forint 4. H&M Home - öntapadós fali dekoráció 2990 forint 5. Kika - üveglámpás 1299 forint 6. IKEA - kaspó 895 forint

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.