Színezd újra otthonod, ha megfakulna!

színek tavasz otthon árnyalat falfestés falfesték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavasszal nemcsak a természet, hanem otthonod is megújulhat - tökéletes időszak ez a lakásfelújításra, átalakításra és a falak kifestésére. Lépj ki a komfortzónádból, és a klasszikus fehér falak helyett idén tavasszal színezd újra az otthonod!  

Szétnéztünk kicsit a legnagyobb, itthon is kapható festékmárkák kínálatai között, és kiválasztottuk a legszebb tavaszi árnyalatokat. A te nappalidban melyik mutatna a legjobban?

Kötöttség és Ellazulás - Dulux

A Dulux több 2016-os színpalettával is előrukkolt, amelyekből mi a legtavaszibbat, értsd: legvidámabbat választottuk. A Kötöttség és Ellazulás fantázianévre hallgató paletta tökéletes lehet azoknak a bátor kísérletezőknek, akik ki szeretnének kicsit törni a megszokott keretekből. A játékos, élénk színek a szabadságot és az élet szeretetét hirdetik.

Forrás: Dulux
Forrás: Dulux
Kötöttség és Ellazulás Forrás: Dulux

Provence - PPG Trilak

Ha a családias, otthonos stílust részesíted előnyben, akkor a PPG Trilak Héra termékcsaládján belül a Provence paletta lesz számodra a tökéletes választás. Lágy színek, természetes tónusok jellemzik a kínálatot - nem túl hivalkodó, mégis vidám hangulatot teremt otthonodban.

Forrás: Trilak
Forrás: Trilak
Provence Forrás: Trilak

Platinum - Poli-Farbe

A Platinum termékcsalád igazi jolly joker, a paletta festékei ugyanis a szivárvány minden színében megtalálhatók. A vidám, élénk árnyalatok mellett visszafogott pasztelltónusok is helyet kaptak - ember legyen a talpán, aki a sok szemet gyönyörködtető szín közül választani tud.

Forrás: Poli-Farbe
Forrás: Poli-Farbe
Platinum Forrás: Poli-Farbe

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.