Hoppá! Pazar villában él Nyertes Zsuzsa

TV2 Hal a tortán otthon Panoráma Nyertes Zsuzsa Varga Viktor Fodor Zsóka Ada pazar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő a Hal a tortán adásában látta vendégül csinos kis házában sztárcimboráit.

Amikor Varga Viktor meglátta a színésznő házát, csak ennyit mondott: „Egy ilyen házban csakis úri vacsora lehet". Ada és Viktor a ház erkélyéről eléjük táruló kilátásban és naplementében gyönyörködött, miközben Fodor Zsóka azzal dicsekedett, hogy ő már látta ezt a csodás panorámát.

Eláruljuk a hosszantartóan tiszta otthoni fal titkáthttp://www.life.hu/otthon/hirdetes/20160425-elaruljuk-a-hosszantartoan-tiszta-otthoni-fal-titkat.htmlVeled is előfordult már, hogy kifröccsent, vagy rákenődött valami a falra, ráadásul pont ott, ahol a legjobban látszott? Bemutatjuk helyiségenként az 5 leggyakoribb balesetet, ami a falakkal történhet, és azt a megoldást, amely mindegyik esetben garantálja, hogy soha többé ne kelljen a koszos falak miatt aggódnod!HirdetésAz öt legmenőbb szállodai szolgáltatás - Meg fogsz lepődni!http://www.life.hu/otthon/20160422-az-ot-legmeglepobb-szallodai-luxus-szolgaltatas.htmlA luxushotelekben az elegáns berendezések, tágas szobák, lakosztályok és a pazar kiszolgálás hozzátartozik az alapszolgáltatásokhoz. Ahhoz azonban, hogy a vendégek igazán emlékezetes napokat töltsenek egy szállodában, ennél egy kicsit több kell. Valami plusz, valami extra, amitől meg lehet különböztetni egymástól a milliós szállásokat - nos, vannak hotelek, ahol kimaxolták az egyediséget. OtthonOrigoA tavasz színe: a mesés orgonalilahttp://www.life.hu/otthon/20160418-a-tavasz-szine-a-lakberendezesben-az-orgonalila.htmlAz orgona az egyik legkedveltebb és egyben legszebb tavaszi virágunk - ünnepeld hát a kikeletet az orgonavirág káprázatos színével, és csempészd be otthonodba meseszép árnyalatát. OtthonOrigoMosás, főzés, takarítás - Szolgáltatások, amik megkönnyítik az életedhttp://www.life.hu/otthon/20160420-szolgaltatasok-alkalmazasok-amik-segitenek-a-haztartasban-helpy-bubbles-yummber.htmlMosás, főzés, takarítás – a mindennapi munka mellett se időd, se energiád háziasszonyosdit játszani? Nem is kell! Vannak 21. századi alkalmazások és szolgáltatások, amik arra hivatottak, hogy megkönnyítsék a hétköznapjaidat. Otthon--Jakupcsek Gabriella megmutatta fényűző otthonáthttp://www.life.hu/otthon/20160419-jakupcsek-gabriella-musorvezeto-megmutatta-fenyuzo-otthonat-a-tv2-hal-a-tortan-adasaban.htmlA Hal a tortán adásában a műsorvezető vendégei csak ámultak és bámultak, amikor meglátták a hatalmas házat. Otthon--Színezd újra otthonod, ha megfakulna!http://www.life.hu/otthon/20160412-falfestek-szinek-tavaszi-arnyalatok-dulux-trilak-polifarbe.htmlTavasszal nemcsak a természet, hanem otthonod is megújulhat - tökéletes időszak ez a lakásfelújításra, átalakításra és a falak kifestésére. Lépj ki a komfortzónádból, és a klasszikus fehér falak helyett idén tavasszal színezd újra az otthonod! Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.