Egyedülálló ingatlanok - aprócska hibával

Forrás: hiltonhyland.com -
különleges szellemváros ház falu ingatlan otthon Playboy-villa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ingatlanvásárláson, esetleg bérlésen töröd a fejed? Valami különlegességre vágysz, és van mit a tejbe aprítanod? Akkor mutatunk három olyan nem mindennapi álomotthont, amelybe beköltözve az élet császárának érezhetnéd magad – már ha eltekintesz néhány aprócska problémától. 

Playboy-villa

Hugh Hefner legendás Los Angeles-i Playboy-villája még 1927-ben épült, a 90 éves épületben az évek során a világ legszebb női fordultak meg. Ebbe a kultikus épületbe, most bárki beköltözhet – már ha ki tudja csengetni az árát!

A Playboy-villa Forrás: hiltonhyland.com

Mennyiért?

A kikiáltási ára nem kevesebb, mint 200 millió dollár.

Hátulütő

Nos, eltekinte a csillagászati ártól, a jövőbeli tulajnak egy állandó lakótárssal kell majd együtt élnie, ugyanis az adásvételi szerződés aláírásával beleegyezik abba, hogy a 89 éves Hugh Hefner a haláláig a házban lakhat. Az viszont ki van kötve, hogy a leendő tulajnak tilos bepillantani Hef hálószobájába.

Valle Piola

Ha elég pénzed van, akár egy komplett mesebeli település is a tiéd lehet! Az olaszországi Gran Sasso Nemzeti Parkban, az Abruzzo régióban található Valle Piola falucska tizenegy kőházból áll, ráadásul még egy 13. századi templom is tartozik hozzá.

Valle Piola Forrás: vallepiola.com

Mennyiért?

485 ezer fontért, azaz kb. 150 millió forintért megvásárolható.

Hátulütő

Egyrészt a házak többsége igen romos állapotban van, úgyhogy ha a vásárló kezdeni szeretne velük valamit, akkor jócskán a zsebébe kell nyúlnia a felújításhoz. Másrészt mivel a falu egy erdő közepén található, kizárólag földúton lehet megközelíteni.

Garnet

Az USA-ban található Garnet városában megállt az idő, olyan, mintha egy régi westernfilm elevenedne meg az idelátogatók szeme előtt. Garnet egyébként hajdanán bányaváros volt, történelmi épületei egészen 1862-ig visszanyúlnak. A települést jelenleg egy helyi egyesület tartja fenn, a régi viskókat pedig ki is adják éjszakára.

Garnet Forrás: AFP

Mennyiért?

Ingyenes!

Hátulütő

Attól eltekintve, hogy nincs bevezetve a víz és az áram, a városka állítólag egy konkrét kísértettanya. Több látogató is beszámolt már arról, hogy az éjszaka közepén a szalonból zongorajátékot hallottak – holott teljesen üres volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.