Nem is gondolnád: egy kavicsból is készíthetsz szívmelengető ajándékot

DIY otthon ajándék Ginappi műhely csináld magad kavics
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kavicsból ajándék? Bizony! Molnár Gina, a Ginappi, a műhely szerkesztője megmutatja, miként varázsolhatsz szinte a semmiből egy szívhez szóló, személyre szabott meglepetést! 

Ginappi, a műhely

Molnár Gina műhelyében minden kézzel készül, és szeretettel. Ha kíváncsi vagy a további ötleteire, keresd fel a csatornáját!

Romantikus fotódoboz – Stílusos és egyszerűhttp://www.life.hu/otthon/20160425-molnar-gina-a-ginappi-a-muhely-szerkesztoje-fotodobozt-keszit.htmlAjándékozz szeretteidnek közös emlékeket, meghitt pillanatokat – hogy mégis hogyan? Molnár Gina, a Ginappi, a műhely szerkesztője megmutatja, miként készíthetsz romantikus fotódobozt. Stílusos, mégis egyszerű! Otthon--Pozitív gondolatok, motiváló idézetek - Így készíthetsz igazán személyes ajándékothttp://www.life.hu/otthon/20160418-molnar-gina-a-ginappi-a-muhely-szerkesztoje-idezetes-ajandekot-keszit.htmlEgy jó mottó, egy szlogen bátorít a nehéz percekben, és segít kifejezni örömödet. Egy-egy pozitív gondolattal szeretteid arcára is könnyedén mosolyt csalhatsz - Molnár Gina, a Ginappi, a műhely szerkesztője megmutatja, hogyan készíthetsz személyre szabott ajándékot kedvenc idézeteid segítségével. Otthon--Lufi extrákkal - Ötletes és egyszerű ajándék szeretteidnekhttp://www.life.hu/otthon/20160411-molnar-gina-a-ginappi-muhely-szerkesztoje-meglepetes-lufit-keszit.htmlRendkívül kreatív, mutatós és pofonegyszerű - Molnár Gina, a Ginappi, a műhely ügyes kezű szerkesztője megmutatja, hogyan készíthetsz különleges szüli-, vagy akár névnapi meglepetést saját kezűleg. Otthon--A hónap színe: az üde mentazöldhttp://www.life.hu/otthon/20160427-majus-honap-szine-a-lakberendezesben-a-menta-zold.htmlA mentazöld egy igazi tavaszi szín: üdeséget és frissességet sugároz, és egy cseppnyi bájjal tölti meg otthonod falait. Otthon--Egyedülálló ingatlanok - aprócska hibávalhttp://www.life.hu/otthon/20160428-luxusotthonok-aprocska-hatulotovel.htmlIngatlanvásárláson, esetleg bérlésen töröd a fejed? Valami különlegességre vágysz, és van mit a tejbe aprítanod? Akkor mutatunk három olyan nem mindennapi álomotthont, amelybe beköltözve az élet császárának érezhetnéd magad – már ha eltekintesz néhány aprócska problémától. Otthon--Vilmos és Katalin otthonának rejtett kincseihttp://www.life.hu/otthon/20160427-5-erdekesseg-ami-kiderult-katalin-hercegne-es-vilmos-otthonarol.htmlNem túlzás azt mondani, hogy múlt héten a fél világ György herceg és Obama elnök übercuki találkozásáról beszélt. Obama és a first lady egyébként Erzsébet királynő születésnapja alkalmából látogatott Angliába és ha már ott voltak, beugrottak Vilmosék londoni rezidenciájára, a Kensington-palotába is. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.