5 tárgy, amit rendszeresen kellene takarítanunk

zuhany takarítás fogkefe táska tisztítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legtöbb hétköznapi tárgy, amelyet rendszeresen használunk, sokszor kimarad a sorból, ha nagytakarításra kerül sor. Pedig érdemes lenne odafigyelni.

Táska

Biztos veled is előfordult már, hogy az állandóan fullon lévő táskád alján valóságos mini szemétdomb alakult ki a morzsák és papírfecnik egyvelegéből. Szánd rá magad és miután kipakoltad a táska tartalmát, egy ragadós görgővel menj végig a belső felületén, hogy minden apró koszt is kitakaríthass.

Forrás: Dreamstime

Fogkefe

Tudtad, hogy a szájöblítőket a fogkefék tisztítására is használhatod? Töltsd bele egy pohárba (némi vízzel hígíthatod), majd helyezd bele a fogkeféket fejjel lefelé. Fontos, hogy egy fogkefét higiéniai okokból ne használj 3-4 hónapnál tovább.

Forrás: Dreamstime

Zuhanyrózsa

Ha a gyakori használattól már vízköves a zuhanyrózsád feje, akkor mindenképpen vedd elő a szódabikarbónát és az ecetet a hatékony tisztításhoz.

Forrás: Dreamstime

Autó

Egyeseknél nem kell messze menni, ha halott katonát keresünk: sok autóban a nagy halom alatt már azt is találni – és akkor még nem beszéltünk a karosszériájáról, ami egy saras rendezvényt megjárt off road járműre hasonlít. Korábbi cikkünkben filléres autótakarítási tippeket adtunk.

Forrás: Dreamstime

Kilincsek

Nem mindig jut eszünkbe, hogy a kilincseket is letakarítsuk – hiba! Pedig csak pár mozdulatra és ecetre vagy antibakteriális törlőkendőre van szükséged ahhoz, hogy eltávolítsd róla a bacilusokat.

Forrás: Dreamstime

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.