Színpompás és hangulatos - A legtrendibb kerti kiegészítők

Forrás: Press Loft -
fashion week terasz otthon kert lakberendezés dizájn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár még csalóka az idő, bízunk benne, hogy hamarosan felhőtlenül élvezhetjük a kellemes kora nyári meleget - ideje hát otthonodat is nyárra hangolni. Hogy mire gondolunk? Természetesen a terasz és kert kicsinosítására! Otthonod meghosszabbított részeként az udvarodat is úgy kell kialakítanod, hogy szerethető legyen, és hogy jól érezd magad benne.

Minden évben újabb és újabb divatos kertkiegészítők lepik el a lakberendezési áruházakat, feltérképeztük hát a 2016-os kínálatot, és kiválogattuk a kedvenceinket. Olyan trendi kiegészítőket kerestünk, amelyekkel a kültéri helyiségeket extra hangulatossá varázsolhatod!

Forrás: Press Loft

Színpompás textilek

A kerti bútorok elengedhetetlen részei a dizájnos kültéri párnák. Válassz minél színesebbet, mintásabbat, hogy összeállításod vidám, bolondos hangulatot tükrözzön. Ha ráadásul még arra is figyelsz, hogy ne csak szépek, de pihe-puhák is legyenek, akkor pihenőhelyedet még kényelmesebbé teheted.

1. Mintás székpárna H&M 2990 forint 2. Díszpárna Kika 4999 forint 3. Függőszék Butlers 9990 forint 4. Díszpárnahuzat Ikea 3490 forint 5.6. Piknikpléd H&M 5990 forint

Hangulatos világítás

A hangulatos világítás a teraszok, erkélyek elengedhetetlen része! Romantikus gyertyák, vintage lampionok vagy mókás lámpafüzérek? Bármelyik megoldáshoz is legyen kedved, a 2016-os kínálatból rengeteg formából és stílusból válogathatsz. A választás a fantáziádra van bízva.

1. Mécsestartó H&M 6990 forint 2. LED-es, napelemes függőlámpa Ikea 3990 forint 3. Lámpás csillaggal Butlers 2490 forint 4. Mécses Kika 14.990 forint 5. Világító színes villanykörte füzér Stile Interio 4990 forint 6. Kültéri napelemes lámpa Tchibo 22.995 forint

Egy kis játék

A mókás kiegészítők vagy meghitt dekorációk segítségével még egyedibbé teheted teraszodat. Csalogasd be kertedbe az énekesmadarakat vintage madáretetőben kínált finom falatokkal, vagy díszítsd virágágyásaidat vicces díszekkel.

1. Dekor villanykörte üveg Butler 4290 forint 2. Fa madáretető Skandi Trend 9490 forint 3. Ágyásba szúrható dekoráció szettben Tchibo 2295 forint 4. Faládika Stile Interio 4990 forint 5. Szélharang Kika 5990 forint 6. Váza Ikea 3990 forint
Kreatív ajándéktasak kezdőknek és haladóknakhttp://www.life.hu/otthon/20160516-molnar-gina-ginappi-a-muhely-ajandektasakot-keszit.htmlEgyszerű leemelni a bolt polcáról egy ajándéktasakot, de még könnyebb elkészíteni! Csomagold be kreatívan aprócska ajándékaidat Molnár Gina, a Ginappi, a műhely szerkesztőjének segítségével. Otthon--Grandiózus épületek a múltbólhttp://www.life.hu/otthon/20160513-okori-epuletek-amelyek-meg-ma-is-allnak.htmlA modern építészet grandiózus, futurisztikus építményeitől mindig tátva marad a szánk, ám arról sem szabad elfeledkezni, hogy káprázatos építészeti remekművek több ezer évvel ezelőtt is születtek - sőt! A legtöbbjük bizony még ma is felveszi a versenyt a jelenkor épületeivel. Otthon--Érdekességek Donald Trump káprázatos luxusotthonárólhttp://www.life.hu/otthon/20160511-erdekessegek-amiket-nem-tudtal-donald-trump-otthonarol.htmlAz ingatlanmogulból és realityshow-pápából lett republikánus elnökjelölt még édesapjától örökölte az ingatlanszakma szeretetét, pályafutása alatt pedig rendkívül kiterjedt ingatlanportfóliót épített ki maga körül. Birodalma egyik ékköve a Trump Tower. A grandiózus épületben az üzlethelyiségek és különféle apartmanok mellett Trumpék bensőséges családi kuckója is helyet kapott. Otthon--Csináld magad kreatív, tavaszi ajtódísz - Imádni fogod!http://www.life.hu/otthon/20160509-molnar-gina-a-ginappi-a-muhely-szerkesztoje-tavaszi-ajtodiszt-keszit.htmlMolnár Gina, a Ginappi, a műhely szerkesztője egy újabb ötletes csináld magad dekorációt hozott el neked: néhány kellék kell csupán, no meg egy kis kézügyesség, és már el is készült a csodás tavaszi ajtódíszed. Otthon--Álomotthonok - Kávékülönlegességek egy különleges kávéházbanhttp://www.life.hu/otthon/20160504-alomotthonok-igy-keszul-egy-budapesti-kavehaz-szen-molnar-tamas-belsoepitesz.htmlÁlomotthonok sorozatunk következő részében kilépünk az egyedi módon felújított családi házak és luxusvillák tengelyéből, és az üzleti élet felé vesszük az irányt: egy újonnan nyíló, dizájnos budapesti kávézó belső kialakításának rejtelmeibe engedünk betekintést. Otthon--A hónap színe: az üde mentazöldhttp://www.life.hu/otthon/20160427-majus-honap-szine-a-lakberendezesben-a-menta-zold.htmlA mentazöld egy igazi tavaszi szín: üdeséget és frissességet sugároz, és egy cseppnyi bájjal tölti meg otthonod falait. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.