Menekülés a kíváncsi szemek elől - Sztárok eldugott villái

Brad Pitt Oprah Winfrey luxus Steven Spielberg otthon Brooke Shields sztárok nyaraló Angelina Jolie nyaralás luxusapartman Celine Dion
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába szerepelnek hollywoodi szuperprodukciókban, tévében, vagy köszönnek vissza rendszeresen a magazinok címlapjairól, néha ők is szeretnek elbújni a rajongók és újságírók hada elől. Van, aki állandó lakhelyéül választott egy eldugott vidéket, de van, aki csak nyaralás alkalmával tűnik el a reflektorfényből. 

Celine Dion

Celin Dion és megboldogult férje, René Angélil még 2010-ben egy valóságos palotát építtetett a floridai Jupiter Island városban. Az öthektáros telken épített nyolc hálószobás villához egy külön vendégház, három medence, három garázs és egy magánpartszakasz is tartozik. A grandiózus ingatlantól az özvegyen maradt énekesnő megválna, jelenleg igen áron alul, 45,5 millió dollárért hirdeti a piacon.

Celin Dion grandiózus ingatlanja Forrás: thepinnaclelist.com

Brad Pitt és Angelina Jolie

Brad Pitt és Angelina Jolie néhány éve vásárolt egy dél-franciaországi birtokot, 35 millió dollárért. Miután az ingatlan átesett egy nagyobb átalakításon, Pitt, Jolie és hat lurkójuk be is költözött. A fejedelmi otthonnak 35 hálószobája van, és tartozik hozzá egy 1000 hektáros szőlőültetvény is.

Chateau Miraval – Brad Pitt, Angelina Jolie és gyermekeik közös romantikus kastélya Forrás: AFP

Oprah Winfrey

A Hawaii-szigetcsoport második legnagyobb szigetén, Mauin, annak is a Hamoa Beach partszakaszán található a talkshow-k nagyasszonyának, Oprah Winfrey-nek a nyári kuckója.

Oprah Winfrey a világ zajától távol, itt tölti a szabadidejét Forrás: O Magazine

Brooke Shields

Ha a New Yorkban élő hírességek ki szeretnék engedni egy kicsit a gőzt, a legtöbbjük a közeli Southamptonban vagy East Hamptonban bújik el a világ szeme elől. Így van ezzel Brooke Shields és férje, Chris Henchy is, Southamptonban vásároltak potom 4,3 millió dollárért egy 1920-ban épült takaros kis nyári lakot.

Brooke Shields barátságos otthont teremtett a családja számára Forrás: Better Homes and Gardens

Steven Spielberg

Az Oscar-díjas rendező a szomszédságban, East Hamptonban vásárolt 25 millió dollárért luxusnyaralót.

Steven Spielberg Oscar-díjas rendező East Hampton-i birtoka Forrás: Northfoto
Gyilkos otthonok, ahol még ma is élnek, 3. részhttp://www.life.hu/otthon/20160518-hazak-ahol-gyilkossag-tortent-es-meg-most-is-laknak-bennuk.htmlBemutattuk már a Los Angeles-i LaBianca-házat, ahol 1969-ben Charles Manson és bandája végzett brutális mészárlást, de a Simpson-rezidenciáról is volt szó, ahol O. J. Simpson exfeleségét és annak szeretőjét végezték ki kíméletlenül - most jöjjön újabb három horrorház, amelyben a szörnyűségek után is folytatódott az élet. OtthonOrigoÍgy csempéssz természetes fényt az otthonodbahttp://www.life.hu/otthon/20160513-igy-vigyel-termeszetes-fenyt-a-sotet-helyisegekbe-belsoepiteszeti-megoldasok.htmlOtthonod hangulatát nagyban befolyásolja, hogy mennyi természetes fényt tudsz beengedni a falak közé: egy világos lakásban barátságos, vendéghívogató légkör uralkodik. Ám vannak otthonok, amelyekbe apró méretük vagy előnytelen elhelyezkedésük miatt kevés természetes fény jut be – a következőben ilyen helyzetekre kínálunk néhány praktikus megoldást. Otthon--Érdekességek Donald Trump káprázatos luxusotthonárólhttp://www.life.hu/otthon/20160511-erdekessegek-amiket-nem-tudtal-donald-trump-otthonarol.htmlAz ingatlanmogulból és realityshow-pápából lett republikánus elnökjelölt még édesapjától örökölte az ingatlanszakma szeretetét, pályafutása alatt pedig rendkívül kiterjedt ingatlanportfóliót épített ki maga körül. Birodalma egyik ékköve a Trump Tower. A grandiózus épületben az üzlethelyiségek és különféle apartmanok mellett Trumpék bensőséges családi kuckója is helyet kapott. Otthon--Csináld magad kreatív, tavaszi ajtódísz - Imádni fogod!http://www.life.hu/otthon/20160509-molnar-gina-a-ginappi-a-muhely-szerkesztoje-tavaszi-ajtodiszt-keszit.htmlMolnár Gina, a Ginappi, a műhely szerkesztője egy újabb ötletes csináld magad dekorációt hozott el neked: néhány kellék kell csupán, no meg egy kis kézügyesség, és már el is készült a csodás tavaszi ajtódíszed. Otthon--Luxusnyaraló helyett magánsziget - Spórolásra felkészülni!http://www.life.hu/otthon/20160506-berelj-privat-szigetet-milliokert.htmlA nyár közeledtével a legtöbben már a vakációjukat tervezgetik, korábbi cikkeinkben mutattunk is már néhány olyan nem mindennapi otthont, amelyekbe néhány napra bárki beköltözhet. Most ennél is tovább megyünk, és olyan lélegzetelállító magánszigeteket mutatunk, amelyek tökéletes helyszínül szolgálhatnak egy álomvakációnak – már ha van pénzed kibérelni valamelyiket. OtthonOrigoEgyedülálló ingatlanok - aprócska hibávalhttp://www.life.hu/otthon/20160428-luxusotthonok-aprocska-hatulotovel.htmlIngatlanvásárláson, esetleg bérlésen töröd a fejed? Valami különlegességre vágysz, és van mit a tejbe aprítanod? Akkor mutatunk három olyan nem mindennapi álomotthont, amelybe beköltözve az élet császárának érezhetnéd magad – már ha eltekintesz néhány aprócska problémától. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.