Úszd meg olcsón, vagy nyúlj mélyen a zsebedbe - A legtrendibb kerti bútorok

terasz kerti bútor otthon kert bútor lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Múlt heti cikkünkben megmutattuk, melyek azok a trendi kiegészítők, amelyekkel pillanatok alatt barátságos, otthonos hangulatot teremthetsz a kertedben, teraszodon. Most egy lépéssel tovább megyünk, jöjjenek 2016 divatos kerti bútorai!

Egy kert berendezése nem feltéltenül pénztárcakímélő mulatság, sőt! Akiknek van mit a tejbe aprítaniuk, és nem kell visszafogniuk magukat, azoknak a határ a csillagos ég, több százezres bútorok közül válogathatnak. Ám azoknak sem kell bánkódni, akik nem szeretnék minden vagyonukat kertjük berendezésére költeni, mutatunk néhány olcsóbb lehetőséget.

Forrás: Dreamstime

De mi is kell egy otthonos és hangulatos teraszhoz? Amire mindenféleképpen szükséged lesz: kényelmes ülőalkalmatosság, asztal és néhány dizájnos kiegészítő. (A 2016-os kerti kiegészítőkből korábban már itt mutattunk egy válogatást.)

Ezekkel az alapdarabokkal egy csapásra meghitt hangulatot teremthetsz a kertedben.

Divatos és megfizethető

Kényelmes, stílusos és relatíve olcsó kerti kiegészítők egész nagy választékából válogathatsz idén. Fontos hangsúlyozni, hogy az, hogy valami pénztárcabarát, még nem jelenti azt, hogy rossz minőségű!

1. Ikea függőágy 7990 forint 2. Butlers akasztható virágtartó 4990 forint 3. Jysk napernyő 3600 forint 4. Kika kerti párna 1999 forint 5. Tchibo balkonláda 3495 forint 6. Tchibo háromrészes erkélybútorszett 39 995 forint

A határ a csillagos ég

Ha nem számít az ár, akkor mindenből beszerezheted a legstílusosabb, legdrágább darabot. Arra azért ügyelj, hogy ne szaladjon el veled a ló, és ne vásárolj össze ész nélkül egymáshoz nem illő darabokat.

1. Kika kaspó 24 900 forint 2. Jysk függő napernyő 40 000 forint 3. Ikea bútorkészlet 191 910 forint 4. Kika hintaszék 129 900 forint 5. Obi kihúzható asztal 86 990 forint 6. Butlers zsúrkocsi 49 990 forint
Hibás lakberendezési döntések - Ezért tűnik otthonod egy aprócska lyuknakhttp://www.life.hu/otthon/20160520-lakberendezesi-hibak-amiktol-kisebbnek-tunik-a-lakas.htmlEgy aprócska, egyszobás kuckó romantikus, meghitt hangulatot is áraszthat magából - de könnyen válhat belőle egy túlzsúfolt cella is. Minden a lakberendezésen és az okos döntéseken múlik. Kövesd tanácsainkat, és törj ki a négy fal fojtogató szorításából. Otthon--Pompás pomponok, nem csak pomponlányoknakhttp://www.life.hu/otthon/20160523-molnar-gina-a-ginappi-a-muhely-szerkesztoje-pompont-keszit.htmlCsak szalvéta és egy kevés zsinór, mindössze ennyire lesz szükséged, hogy Monár Gina, a Ginappi, a műhely szerkesztőjének segítségével pompás pomponokat készíts. Gyerekzsúr vagy esküvő, kerti parti vagy lánybúcsú, mindenhol ott a helye, ha azt akarod, hogy a dekorációtól leessen a vendégek álla. Minél többet készítesz belőle, annál hatásosabb. Otthon--Gyilkos otthonok, ahol még ma is élnek, 3. részhttp://www.life.hu/otthon/20160518-hazak-ahol-gyilkossag-tortent-es-meg-most-is-laknak-bennuk.htmlBemutattuk már a Los Angeles-i La Bianca-házat, ahol 1969-ben Charles Manson és bandája végzett brutális mészárlást, de a Simpson-rezidenciáról is volt szó, ahol O. J. Simpson exfeleségét és annak szeretőjét végezték ki kíméletlenül - most jöjjön újabb három horrorház, amelyben a szörnyűségek után is folytatódott az élet. OtthonOrigoÉrdekességek Donald Trump káprázatos luxusotthonárólhttp://www.life.hu/otthon/20160511-erdekessegek-amiket-nem-tudtal-donald-trump-otthonarol.htmlAz ingatlanmogulból és realityshow-pápából lett republikánus elnökjelölt még édesapjától örökölte az ingatlanszakma szeretetét, pályafutása alatt pedig rendkívül kiterjedt ingatlanportfóliót épített ki maga körül. Birodalma egyik ékköve a Trump Tower. A grandiózus épületben az üzlethelyiségek és különféle apartmanok mellett Trumpék bensőséges családi kuckója is helyet kapott. Otthon--Álomotthonok - Kávékülönlegességek egy különleges kávéházbanhttp://www.life.hu/otthon/20160504-alomotthonok-igy-keszul-egy-budapesti-kavehaz-szen-molnar-tamas-belsoepitesz.htmlÁlomotthonok sorozatunk következő részében kilépünk az egyedi módon felújított családi házak és luxusvillák tengelyéből, és az üzleti élet felé vesszük az irányt: egy újonnan nyíló, dizájnos budapesti kávézó belső kialakításának rejtelmeibe engedünk betekintést. Otthon--A hónap színe: az üde mentazöldhttp://www.life.hu/otthon/20160427-majus-honap-szine-a-lakberendezesben-a-menta-zold.htmlA mentazöld egy igazi tavaszi szín: üdeséget és frissességet sugároz, és egy cseppnyi bájjal tölti meg otthonod falait. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.