A hónap színe: az izgalmas ananászsárga

Forrás: Dreamstime -
ananász enteriőr otthon sárga (szín) a hónap színe szín hónap színe lakberendezés lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Június hónap színe egy igazi nyári árnyalat, amely a trópusi tájak tarkaságát hozza el otthonodba. Inspirálódj Paul Gauguin, a posztimpresszionizmus egyik legnagyobb festőjének képeiből, és töltsd meg lakásodat a vidám ananászsárga színnel.

A sárga szín az egyik legélettelibb nyári árnyalat, megidézi a nap ragyogó sugarait, és derűs hangulatot áraszt a lakásban. Mivel egy fényvisszaverő tónusról van szó, tökéletes választás lehet kisebb, sötétebb helyiségekbe is, hogy tágítsa, világosítsa a teret.

Forrás: Dreamstime

Másik pozitív tulajdonsága, hogy aktiválja agyunk vizuális központját, ezáltal serkenti a gondolkodást, bátran használd hát akár a dolgozószobában is. De egyébként szinte minden helyiségben megállja a helyét: a nappalit, gyerekszobát vagy akár a konyhát is melegséggel, otthonossággal tölti meg.

A sárga színt több árnyalattal is kombinálhatod: a pasztellszínekhez és a szürkéhez kitűnően passzol, fehérrel párosítva rendezettség érzését kelti, de ha a merészebb stílust szereted, akkor a feketével és pirossal is kipróbálhatod.

Mi most a sárga egy különleges tónusát ajánljuk a figyelmedbe, az izgalmas ananászsárgát. Ha a trópusok buja hangulatát szeretnéd megidézni otthonodban, akkor kombináld bátran tengerkékkel, pálmazölddel és más papagájszínekkel. A hatás garantáltan édeni lesz.

/1606/A_h_n201661142313

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.