Így néz ki Michael Jackson korábbi legendás lakhelye: fotó!

ház fotó sohaország Michael Jackson elhanyagolt Neverland énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Burjánzó növények és rothadó épületek: ez maradt a legendás sztár egykori birtokából. A kaliforniai Neverland (Sohaország) területét ma már senki sem rakja rendbe. 

Michael Jacksonról a halála után is szinte naponta jönnek ki friss hírek. Pár nappal ezelőtt - ahogy a Life.hu is megírta - olyan fotók kerültek nyilvánosságra az énekes titkos szobájáról, ahol meztelen tinédzserek képei mellett egyéb fotók is helyet kaptak- pucér nők és férfiak molesztálnak fiatal gyerekeket. A pop királya 1987-ben vásárolta még a területet, majd 2003-ban elköltözött innen a körülötte kirobbanó - írja a Daily Mail.

Forrás: L/X17online.com/X17online/L/X17online.Com

Lánya, Paris három évvel ezelőtt rendbe tette a birtokot. Sohaország egy teljes körű renováláson esett át, így azonnal kikerült az ingatlanpiacra 2015 májusában, ám vevő azóta sem jelentkezett rá.

A 1170 négyzetméteres házban 6 hálószoba, 7 fürdőszoba és moziterem is található. Jelenleg 100 millió dollárért árulják.

Klárika lefagyott Korda pofonjátólhttp://www.life.hu/sztarok/20160627-balazs-klari-lefagyott-amikor-meglatta-hogy-a-bagi-nacsa-paros-pofozkodva-figurazza-ki-oket.htmlBalázs Klári és Korda György idén ünnepli a 34. házassági évfordulóját, de nemcsak ettől olyan emlékezetes ez az év, hanem azért is, mert 15 évvel ezelőtt parodizálta ki őket először a Bagi-Nacsa páros. TV + SztárokOrigoCzippán Anett: "Az nyilván megvisel, ha elvesztem a kollégámat"http://www.life.hu/sztarok/20160626-czippan-anett-munkarol-tv2rol-maganeletrol-adott-interjut.htmlA Mokka és a FEM3Café műsorvezetője, Czippán Anett sokszor érzékenyül el élő adásban, bizonyos témák mélyen megérintik. Azt állítja, a beszólásokat nehezen viseli, ugyanis nem ad okot arra, hogy utálják.TV + Sztárok--Mi?! Jennifer Aniston végleg visszavonul http://www.life.hu/sztarok/20160624-jennifer-aniston-abbahagyja-a-szineszkedest-a-szineszno-nem-all-tobbet-kamera-ele.htmlA színésznő legutóbbi filmje szó szerint nagy bukás volt a kritikusok körében, ezért úgy döntött, hogy egy időre lehúzza a rolót. TV + Sztárok--Ezért nem láthatjuk Buda Marcit sehol: videó! http://www.life.hu/sztarok/20160624-buda-marci-elarulta-hogy-mit-tervez-a-jovoben-a-petofi-radio-volt-musorvezetoje.htmlA műsorvezetőről egy ideig úgy tudtuk, hogy a reggeli Talpra Magyar helyett a délutáni sávban lesz majd hallható, de Facebookon tudatta, hogy pihenőre megy. TV + SztárokOrigoEz igen! Világsztárral duettezett Király Viktor Budapestenhttp://www.life.hu/sztarok/20160623-kiraly-viktor-budapesten-anastacia-enekesnovel-enekelt.htmlHatalmas sikert aratott Viktor a magyarországi koncerten. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoA magyar válogatott a repülőn is ünnepelthttp://www.life.hu/sztarok/20160623-a-magyar-valogatott-a-repulon-is-unnepelt-szalai-adam-tett-kozze-kepet-facebook-oldalan.htmlSzolidan ugyan, de mindenki arcán ott van a derű, hiszen csoportelsőként jutottunk tovább. A fiúk készülhetnek a következő megmérettetésre. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.