Peller Anna megmutatta mesés otthonát: videó a lakásról!

színésznő otthon videó Peller Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztár nagyon ritkán enged betekintést a magánéletébe, hiszen elmondása szerint ezzel is meg szeretné óvni a családját.

Peller Anna ideje nagy részét munkájával tölti, férje pedig főállásban neveli közös csemetéjüket. Ám amikor a család visszakapja anyucit, minden feladat a színésznő nyakába szakad. Ahogy korábban a Life.hu is megírta, Anna boldogságmámorban úszik, mióta megszületett kislánya, Annabella. A híresség most először mutatta meg az otthonát a nyilvánosságnak, méghozzá a férje és gyermeke társaságában.

Ne légy saját magad ellensége - Bakik, amiket takarítás közben elkövetszhttp://www.life.hu/otthon/20160719-amikor-a-sajat-dolgodat-nehezited-igy-ronthatod-el-a-nagytakaritast.htmlA legtöbb ember nem szeret takarítani. Hogy miért nem? Mert hosszadalmas, fáradságos, és mert annyi minden sokkal élvezetesebb dologgal is eltölthetnénk a ház kisuvickolására szánt idő. A takarítással töltött hosszú órák pedig akár még hosszabb is lehetnek, ha nem vagy elég tudatos, és elkövetsz néhány alapvető hibát. Otthon--Pillants be a szupergazdagok életébe - Káprázatos képekhttp://www.life.hu/otthon/20160715-milliomosok-luxus-otthonai-az-intsagramon.htmlA CNBC amerikai gazdasági hírcsatornán futó „Secret Lives of the Super Rich”, azaz magyarul Millimosok titkos élete című sorozatban a nézők bepillantást nyerhetnek burzsuj honfitársaik nem mindennapi életébe - no meg luxusvityillóiba. Az alábbiakban a szupergazdagok káprázatos otthonaiból mutatunk be néhányat. Otthon--Elhagyott tengeri erődből hippi hercegség - Sealand, az illegitim miniállamhttp://www.life.hu/otthon/20160705-maunsell-fele-elhagyott-tengeri-erodok.htmlA Maunsell-féle tengeri erődöket a második világháborúban építették Nagy-Britannia védelmére. A háború befejeztével az erődök többsége teljesen elhagyatottá vált, kivétel az U1 Rough Sands nevűt, amelyen egy hippi megszálló létrehozta saját tengeri miniállamát. Otthon--Nézd meg Katalin és Vilmos fényűző otthonát!http://www.life.hu/otthon/20160707-katalin-es-vilmos-megmutatta-gyonyoru-fenyuzo-otthonat.htmlKatalin hercegné és Vilmos herceg nagy figyelmet fordít arra, hogy a lehető legközelebb kerüljenek rajongóikhoz, akiket most otthonukba is beengednek. Otthon--Centralia, a pokol tüzén égő városhttp://www.life.hu/otthon/20160627-az-egyesult-allamok-kiserteties-elhagyatott-varosai-masodik-resz.html1981-ben több mint 1000 lakosa volt, 2010-ben már csak öt főt számláltak a Pennsylvania állambeli Centralia városában. Bár a településen uralkodó körülményekhez képest még az is csoda, hogy egyáltalán maradtak itt lakosok. OtthonOrigoNézd meg a 18 éves Kylie Jenner luxusotthonát!http://www.life.hu/otthon/20160622-kylie-jenner-alomhazban-lakik-fotok-a-helyrol.htmlNem semmi, hogy még csak 18 éves, de máris dollármilliókat érő ház birtokosa Kylie Jenner. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.