Az idei nyár trendszínei - Használd bátran otthonodban!

trendszín enteriőr otthon szín lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábbi cikkünkben megmutattuk azt az öt színt, amelyet a szakértők nem ajánlanak, hogy otthonodban nagy mennyiségben használd. Most pedig jöjjön a másik oldal, lássuk, mi az az öt trendszín, amelyet 2016-ban mindenképpen érdemes becsempészni a lakásba.

Warm blush

Leginkább meleg pírnak lehet fordítani ennek a pasztell rózsaszínes árnyalatnak a fantázianevét, amely egy romantikus hangulatú hálószobában vagy akár egy elegáns nappaliban is jól tud mutatni. Ha igazán előkelő hatást szeretnél, akkor kombináld arannyal vagy fehérrel.

Warm blush Forrás: Pressloft

Corn silk

Ennek a különleges lágy sárga színnek a kukoricaselyem nevet adták, leginkább pedig a kora reggel az ablakon keresztül selymesen besütő napsugarak színére emlékeztet. Mivel egy igazán visszafogott pasztell árnyalatról van szó, szinte minden színnel jól kombinálható.

Corn silk Forrás: Dreamstime

Relentless olive

Az előző színekhez képest a könyörtelen olíva névre hallgató árnyalat már egy sokkal markánsabb szín, jól meg kell gondolni, hogy hova és mivel kombinálva szeretnéd használni. A szakértők tanácsa, hogy olyan helyiségben érdemes inkább a falakon használni, ahol relatíve kevesebb időt töltesz, és amelyet inkább pihenésre használsz.

Relentless olive Forrás: Pressloft

Parma gray

Ez a különleges, szürkés árnyalatú kék szinte bárhol jól tud mutatni, és nagyon sokféle tónussal variálhatod. A fehérrel vagy feketével például igazán pazarul harmonizál.

Parma gray Forrás: Pressloft

Lavender lipstick

Levendula rúzs - már a neve is izgalmasan hangzik. Ez a pasztell lila árnyalat romantikus és érzéki, igazi nőies szín, amely nyugtató, és pozitív hangulatot áraszt magából.

Lavender lipstick Forrás: Dreamstime



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.