Semmi luxus, semmi giccs - El sem hiszed, hogy ebben a házban valaha Donald Trump élt

Forrás: mlsli.com -
ház luxus ingatlan otthon Donald Trump New York
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem minden milliárdos született bele a luxusba – még egy ingatlanmogulból lett amerikai elnökjelöltnek is el kellett kezdenie valahol. Azt már megmutattuk, milyen körülmények között él jelenleg a republikánusok igencsak megosztó jelöltje, Donald Trump, most lássuk, honnan indult.

Trump New Yorkban, Queensben született, szüleivel, valamint négy testvérével ebben a hat hálószobás, négy és fél fürdőszobás, Tudor-stílusban épült családi házban élt – egy ideig.

Forrás: mlsli.com

Az ingatlan jelenleg a piacon van, és természetesen mi mással is reklámozhatnák, mint hogy az elnökjelölt szülőháza. Ehhez azt azért érdemes hozzátenni, hogy Trump valójában a közeli Jamaica Kórházban született, de persze ez csak részletkérdés.

Forrás: mlsli.com

És annak az elvakult Trump-szimpatizánsnak, aki majd 1,65 millió dollárért lecsap erre a legendás épületre, azt sem árt tudnia, hogy a republikánus elnökjelölt csupán négyéves koráig élt itt, 1950-ben apja egy nagyobb, hasonlóan Tudor-stílusú otthont építtetett nem messze ettől a háztól, és a család oda költözött át.

Forrás: mlsli.com

De maradjunk a tárgynál: Trump szülőháza 1940-ben épült, 200 négyzetméteres, és jelenleg egy New York-i étteremtulajdonosé. Az ingatlant eladni próbáló ingatlanügynök, Howard Kaminowitz úgy nyilatkozott, hogy azért is lehet jó vétel ez a ház, mert ha Trump lesz az amerikai elnök, akkor az épület automatikusan a történelem részévé válik.

Forrás: mlsli.com

Érdekesség, hogy Donald Trump az apjától örökölte az ingatlanszakma szeretetét, édesapja, Fred Trump ingatlanfejlesztőként ért el sikereket, és New York Queens, Staten Island és Brooklyn negyedében elsősorban a középosztálybeliek számára épített Tudor-, viktoriánus és gyarmati stílusú házakat.

Forrás: mlsli.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.