Így utánozza kedvenc mesehősét Nicole Kidman az otthonában: videó!

színész Nicole Kidman videó vicces mesehős
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 49 éves színésznő talán még sosem volt ennyire őszinte, mint a legutóbb vele készült interjú alatt. 

A Vogue hétről hétre megszólaltat nagyobb világsztárokat, akik őszintén beszélnek magánéletükről a kamerák előtt. A legutóbb Nicole Kidman került sorra, aki pazar otthonába engedett betekintést a rajongóknak. Szóba került a kedvenc étel, ital, nyaralóhely, sőt még az imádott mesehős utánzására is felkérték a szupersztárt. Persze Nicole kapható volt a dologra, így egy vicces videót is közzétettek a színésznő előadásából. A humoros rész 1.33-nál kezdődik.

Ámulatba ejtő könyvtárak a világbólhttp://www.life.hu/otthon/20160728-a-vilag-legszebb-konyvtarai.htmlAki a könyveket szereti... Annak az alábbi válogatástól garantáltan tátva marad a szája. Összegyűjtöttünk öt káprázatosan szép könyvtárat a világ minden tájáról. Otthon--Ne légy saját magad ellensége - Bakik, amiket takarítás közben elkövetszhttp://www.life.hu/otthon/20160719-amikor-a-sajat-dolgodat-nehezited-igy-ronthatod-el-a-nagytakaritast.htmlA legtöbb ember nem szeret takarítani. Hogy miért nem? Mert hosszadalmas, fáradságos, és mert annyi minden sokkal élvezetesebb dologgal is eltölthetnénk a ház kisuvickolására szánt idő. A takarítással töltött hosszú órák pedig akár még hosszabb is lehetnek, ha nem vagy elég tudatos, és elkövetsz néhány alapvető hibát. Otthon--Tények, amiket soha nem akarnál tudni a hálószobádrólhttp://www.life.hu/otthon/20160718-10-undorito-teny-a-haloszobarol.htmlMi lenne, ha azt mondanánk, a helyiségben, ahol nagyjából az életed harmadát töltöd, cifrábbnál cifrább mikroorganizmusok töltik békés boldogságban mindennapjaikat? Íme, a csúf igazság a hálószobádról, annak nem kívánatos lakóiról, és arról, hogyan tudsz tőlük – vagy legalább néhányuktól – megszabadulni. Otthon--Ilyen luxuskörülmények között pihen Dzsudzsák Balázshttp://www.life.hu/otthon/20160711-ilyen-luxuskorulmenyek-kozott-pihen-dzsudzsak-balazs-siofoki-nyaralojaban.htmlSiófoki nyaralójában tölti idejét a focista, de nem ám labda nélkül. Teqballozás közben posztolt fotót a játékos. Otthon--Nézd meg Katalin és Vilmos fényűző otthonát!http://www.life.hu/otthon/20160707-katalin-es-vilmos-megmutatta-gyonyoru-fenyuzo-otthonat.htmlKatalin hercegné és Vilmos herceg nagy figyelmet fordít arra, hogy a lehető legközelebb kerüljenek rajongóikhoz, akiket most otthonukba is beengednek. Otthon--Öt praktikus találmány, amivel átvészelheted otthonodban a forróságothttp://www.life.hu/otthon/20160628-ezekkel-a-kutyukkel-hutsd-le-a-forro-lakast.htmlImádjuk a nyarat, imádjuk a forróságot, ez nem is kérdés. De a panel tizedik emeletén senki sem szeret 40 fokban párolódni – erre jöttek rá az alábbi praktikus kis kütyük feltalálói is. Hűtsd le magad otthonodban egy takarószellőztetővel vagy egy jeges párnával. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.