Mindenki ezekről a színekről fog beszélni 2017-ben

Forrás: behr.com -
fashion week trendszín enteriőr otthon stílus szín lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rohan az idő, most, hogy augusztus hónapba léptünk, magunk mögött hagytuk a 2016-os év több mint felét. Ez pedig a többi között azt is jelenti, hogy épp itt az ideje kicsit előretekinteni – utánajártunk hát, milyen trendszínek fogják uralni a lakberendezést 2017-ben. 

A tengerentúli színszakértők már bizony most tudni vélik, milyen színekért és árnyalatokért fogunk rajongani jövő évben. Az alábbi képeket végignézve, szerinted mennyire fog bejönni a jóslatuk?

Kezdjük az elején. Az egyik legnagyobb amerikai festékcég a jövő évi lehetséges trendszíneket három kategóriába sorolta: vannak az úgynevezett "magabiztos", a "nyugodt" és a "kellemes" színek. Ezek a kategóriák útmutatásként is szolgálhatnak, mindenkinek saját vérmérséklete szerint érdemes a jövő évi színek közül válogatni.

Magabiztos

Feketéskék

Nem kell félni ettől a sötétebb árnyalattól, hiszen még a téli hónapokban is az óceán mélykék hullámait juttatja majd eszedbe.

Forrás: behr.com

Kékeszöld

Igazán drámai hatást érhetsz el, ha ezt az egyébként is élénk árnyalatot narancssárgával kombinálod.

Forrás: behr.com

Napsugársárga

Elsőre kicsit merész vállalkozásnak tűnhet napsárgával kifesteni a falakat – de nem tölt el pozitív érzésekkel, ha erre a szobára nézel?

Forrás: behr.com

Nyugodt

Ércszürke

Nem vágysz nagy átalakításra, csak egy kicsit meg szeretnéd bolondítani otthonodat? Akkor a te színed az ércszürke!

Forrás: behr.com

Világos kékeszöld

A magabiztos kékeszöld nyugodtabb, visszafogottabb változata. A pasztell szerelmesei oda lesznek érte.

Forrás: behr.com

Földzöld és tópszín

A tópszín és a földzöld párosa tökéletes nyugalmat áraszt magából.

Forrás: behr.com

Kellemes

Púderkék

Ez a nem mindennapi kék a kis meténg virágának ragyogó tónusait és a kék hortenzia színeit egyszerre idézi fel. Bátran használhatod elegánsabb, vagy akár a countrystílus kiegészítőjeként.

Forrás: behr.com

Pasztellrózsaszín

Tipikusan nőies szín, amelyet ha egy kis fehérrel párosítasz, garantált a hercegnős hatás.

Forrás: behr.com

Poros sárga

Vidám, mégsem hivalkodó árnyalat, kevésbé merész sárga megoldás.

Forrás: behr.com
Ámulatba ejtő könyvtárak a világbólhttp://www.life.hu/otthon/20160728-a-vilag-legszebb-konyvtarai.htmlAki a könyveket szereti... Annak az alábbi válogatástól garantáltan tátva marad a szája. Összegyűjtöttünk öt káprázatosan szép könyvtárat a világ minden tájáról. Otthon--Nyár az otthonodban - Ezek az évszak legtrendibb lakberendezési tippjeihttp://www.life.hu/otthon/20160729-nyari-lakberendezesi-tippek-profiktol.htmlNe engedd, hogy csak úgy tovaröppenjen az idei nyár, csempészd be otthonodba az évszak életvidám és merész árnyalatait és kiegészítőit. Mutatjuk, milyen lakberendezési trükkökel tudod a legtovább megőrizni lakásodban a nyári hangulatot. Otthon--Semmi luxus, semmi giccs - El sem hiszed, hogy ebben a házban valaha Donald Trump élthttp://www.life.hu/otthon/20160727-ebben-a-hazban-elt-gyerekkoraban-donald-trump.htmlNem minden milliárdos született bele a luxusba – még egy ingatlanmogulból lett amerikai elnökjelöltnek is el kellett kezdenie valahol. Azt már megmutattuk, milyen körülmények között él jelenleg a republikánusok igencsak megosztó jelöltje, Donald Trump, most lássuk, honnan indult. Otthon--Asztma, fertőzések, álmatlanság - Így károsítja hálószobád az egészségedethttp://www.life.hu/otthon/20160727-igy-karositja-egeszsegedet-a-haloszobad.htmlMost már kezdjük úgy érezni, hogy otthonunk kedvenc helyisége, a szoba, ahol a mindennapos mókuskerék után békésen álomra hajthatjuk a fejünket, az imádott hálószobánk valójában a pokol legmélyebb bugyra. Nem elég, hogy minden este milliónyi cifrábbnál cifrább mikroorganizmus éli boldog mindennapjait az ágyunkban, hálószobánk még az egészségünk ellen is hadviselést folytat. Otthon--Tények, amiket soha nem akarnál tudni a hálószobádrólhttp://www.life.hu/otthon/20160718-10-undorito-teny-a-haloszobarol.htmlMi lenne, ha azt mondanánk, a helyiségben, ahol nagyjából az életed harmadát töltöd, cifrábbnál cifrább mikroorganizmusok töltik békés boldogságban mindennapjaikat? Íme, a csúf igazság a hálószobádról, annak nem kívánatos lakóiról, és arról, hogyan tudsz tőlük – vagy legalább néhányuktól – megszabadulni. Otthon--Őrizd meg a legszebb pillanatokat, készíts bohém fényképtartót!http://www.life.hu/otthon/20160718-molnar-gina-ginappi-a-muhely-bohem-fenykeoptarto.htmlŐrízd meg életed legszebb pillanatait egy egyedi és bohém fényképtartó segítségével. Molnár Gina, a Ginappi, a műhely vloggere az alábbi videóban megmutatja, hogyan állj neki. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.