Érdekességek és pletykák - Kitálal a hollywoodi sztárok ingatlanosa

ingatlanügynök ház ingatlan otthon lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Madarat tolláról, celebet lakásáról lehet megismerni – vallja ezt Dolly Lenz, a hollywoodi hírességek ingatlanügynöke, aki az elmúlt 25 évben számos sztárt segített már álmai otthonához. Az elmúlt évtizedekben átélt tapasztalatairól mesélt az amerikai Cosmopolitannek. 
  • A sztárok akár milliókat is hajlandóak pluszban fizetni az otthonuk és persze a saját maguk biztonsága érdekében. Dolly az interjúban elmondta, hogy extra kívánságként például nagyon sok ügyfele szokott úgynevezett pánikszobát igényelni. Olyannyira elterjedt a felső tízezer körében, hogy ezek a biztonságos kamrák igazi státuszszimbólummá váltak Beverly Hillsben, ahol a feltételezések szerint már több ezer ilyen kamrácska is van.
Jodie Foster és Kristen Stewart a Pánikszoba című filmben Forrás: Giphy
  • Vannak olyan hétköznapi emberek, akik sok mindenre képesek annak érdekében, hogy bepillantást nyerjenek a hírességek otthonába, ezért gyakran kitalált vásárlási szándékkal keresik meg az ügynökségeket. „Egyfajta kapuőrök vagyunk, nagyon elővigyázatosnak kell lennünk, nem engedhetünk be akárkit egy luxusotthonba. Nyilvánvaló, hogy ha Leo DiCaprio hív fel bennünket, akkor tudjuk, hogy komolyak a szándékai, hogy meg tudja fizetni az ingatlanokat, tehát nincs szükség arra, hogy leellenőrizzük. Ha viszont egy teljesen ismeretlen ember hív minket, akkor tőle mindenképpen kérünk például banki igazolást arról, hogy megengedheti-e magának a vásárlást. És ez nemcsak arra jó, hogy megtudjuk, hogy van-e az illetőnek elég pénze, hanem arra is, hogy kiderüljön, tényleg nem hazudott-e a személyazonosságát illetően” – mondta az interjúban Dolly.
Kitalált vásárlási szándékkal próbálnak hétköznapi emberek bepillantást nyerni a hírességek otthonába Forrás: Evan Joseph Images
A 28 millió dolláros New York-i ingatlan gazdáját keresi Forrás: Evan Joseph Images
Igazi manhattani luxus Forrás: Evan Joseph Images
  • Még a hírességek is más hírességek otthonában akarnak élni. „Évekkel ezelőtt az ügyfelemmel, Barbra Streisanddal mentünk szerződést kötni, ugyanis eladta a penthouse lakását Mariah Carey-nek. Az ügy érdekessége az volt, hogy Mariah Carey kifejezetten Barbra Streisand lakására pályázott, az álma volt ugyanis, hogy a példaképe egykori otthonában éljen.”
Mariah Carey-nek végül nem sikerült Barbra Streisand lakását megvásárolnia, úgyhogy kénytelen volt máshol megvalósítani az álmait Forrás: AD
  • A hírességek néha igen furcsa kérésekkel állnak elő. Dolly egyik híres ügyfelének a házastársa például allergiától szenvedett, amire nagyon jó hatással volt mézevés. „A párnak az volt a kérdése, hogy megoldható lenne-e, hogy a kiválasztott lakás tetőszintjére egy méhkaptárt telepítsenek. Plusz szereznem kellett nekik egy profi méhészt is, aki felügyeli nekik a rovarokat.”
Méhkaptár és profi méhész a híreseknek és gazdagoknak Forrás: Dreamstime
  • A hírességek a legdizájnosabban berendezett lakást is a saját képükre akarják formálni. „P. Diddy például vett egy normál, háromszobás ingatlant, amiből aztán a falak lebontásával egy hatalmas egyszobás otthont építtetett.”
P. Diddy kilátása a Central Parkra Forrás: Gotham Photo Company
  • Általában maga a híresség az utolsó személy, aki megnézi a kiválasztott ingatlant. Az őket körülvevő profi csapat (személyi asszisztens, menedzser stb.) 100 százalékosan tisztában van azzal, hogy a sztár mire vágyik, így van, hogy maguk a jövendőbeli tulajdonosok csak az utolsó pillanatban néznek rá a jövendőbeli otthonukra. Sőt Dollyék nem egyszer olyan esettel is találkoztak, amikor egy híresség úgy vett meg egy lakást, hogy személyesen meg sem nézte.
Jennifer Lopez "A" listás New York-i ingatlanja lenyűgöző Forrás: Douglas Elliman Real Estate
  • A hírességek számára a tökéletes hálószobához egy saját teakonyha is tartozik. „A legtöbb ember azt sem tudja, mi az a teakonyha, a hírességek viszont kifejezetten igénylik. Gyakran még akkor sem akarnak lemondani róla, ha a hálószoba egyébként már a fürdővel is egybe van nyitva.”
Luxus a köbön - Ez lenne a világ legdrágább focistájának új otthona?http://www.life.hu/otthon/20160815-paul-pogba-francia-jatekos-lehetseges-uj-luxusotthona.htmlA világ legdrágább focistájához milliárdokat érő luxusotthon illik – éppen ezért a külföldi sajtó már azon morfondírozik, hogy a francia középpályás Paul Pogba vajon milyen ingatlanra cseréli eddigi otthonát. Otthon--Lenyűgöző luxusnyaralók - Pihenés és kikapcsolódás egész évbenhttp://www.life.hu/otthon/20160815--nyaralok-melyben-egesz-evben-elutheted-az-idot.htmlBár az idei nyárnak lassan búcsút intünk, vakációzni még ezután is lehet, csupán csak olyan úti célt kell választani, ahol egész évben jól érezheted magad. A következőkben olyan luxusnyaralókat válogattunk össze, ahol az év 365 napján garantált a pihenés. OtthonOrigoLehet itt élni? - Elképesztően keskeny lakóházak a nagyvilágból http://www.life.hu/otthon/20160809-hihetetlenul-vekony-hazak-szerte-a-vilagon.htmlAhogy a nagyvárosok egyre zsúfoltabbak lesznek, az emberek szépen lassan egyre kisebb, szűkebb otthonokba kényszerülnek. Az aprócska lakásokkal kapcsolatban sokakban ellenérzések vannak, a következő elképesztően keskeny házakat látva viszont garantáltan mindenkinek leesik majd az álla. Otthon--Egy lakatlan sziget megrendítő történetehttp://www.life.hu/otthon/20160808-malaga-sziget-maine-allamban-es-az-elhagyott-szellemvaros.htmlAz Egyesült Államokbeli Maine tagállam területén található 16 hektáros kis sziget az amerikai polgárháború alatt népesedett be, 1911-ig pedig egy aprócska multikulti közösség élt rajta. Mára a sziget teljesen lakatlanná vált. OtthonOrigoEnyészet vagy újrahasznosítás - Vajon mi vár a riói olimpia helyszíneire?http://www.life.hu/otthon/20160802-milyen-sorsra-jut-a-rioi-olimpiai-falu-az-olimpia-utan.htmlHolnap végre elstartol az oly régóta várt XXXI. nyári olimpiai játékok, a következő 16 napban az egész világ Rio de Janeiróra fog figyelni. A Life.hu szerkesztősége természetesen egy emberként fog szurkolni a magyar csapatért, de a sportolók teljesítményén kívül egyvalamire még nagyon kíváncsiak leszünk: milyen sors vár majd vajon az olimpiai falura a nyári játékok befejeztével? Otthon--Asztma, fertőzések, álmatlanság - Így károsítja hálószobád az egészségedethttp://www.life.hu/otthon/20160727-igy-karositja-egeszsegedet-a-haloszobad.htmlMost már kezdjük úgy érezni, hogy otthonunk kedvenc helyisége, a szoba, ahol a mindennapos mókuskerék után békésen álomra hajthatjuk a fejünket, az imádott hálószobánk valójában a pokol legmélyebb bugyra. Nem elég, hogy minden este milliónyi cifrábbnál cifrább mikroorganizmus éli boldog mindennapjait az ágyunkban, hálószobánk még az egészségünk ellen is hadviselést folytat. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.