Megint továbbköltöztek Marsi Anikóék

Forrás: TV2 -
Siófok Palik László Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tudni, a család elköl­tözött Siófokról, így most mindnyájan Budapesten élnek. A fiúk a fővárosban kezdték el az általános iskolát, életükben először Magyarországon.

Elege lett az ingázásból Marsi Anikónak, aki először csak külföldi otthona és Magyarország között ingázott, majd Budapest és Siófok között. Anikó hét év távollét után tért vissza a képernyőre, ám ennek súlyos ára volt – írja a Blikk.

Forrás: TV2

Amikor vállalta a TV2 Tények című műsorának vezetését, ideiglenesen otthon kellett hagynia a családját. Palik László és a gyerekek nem jöttek haza Anikóval, hiszen Vince és Vilmos tavasszal iskolába járt. Anikó két hónapot töltött a két ország közötti ingázással, minden hét végén repülőre ült, és csak hétfő délelőtt érkezett haza. Megkönnyebbülést jelentett a család számára, amikor a nyári szünet kezde­tekor a fiúk megérkeztek a Balatontól pár száz méterre álló családi házba.

A híradósnak innentől már csak a Budapest–Siófok távot kellett rendszeresen legyűrnie, hogy a szerettei­vel tölthesse az idejét. A ház végre megtelt élettel, de nem sokáig. Az iskola kezdete előtt újabb komoly döntést hoztak. A fiúk nem költöztek vissza külföldre, de a család nem is maradt Siófokon. Ma Budapesten élnek.

Marsi Anikó és Gönczi Gábor Forrás: TV2

"Mindnyájan felköltöztünk a fővárosba, a fiúk itt kezdték az általános iskolát, életükben először járnak Magyarországon suliba. Még óvodások, egy- és négyévesek voltak, amikor elhagytuk az országot, nincs hazai iskolai tapasztalatuk. Egyelőre nagyon élvezik a sulit, sokkal jobban tetszik nekik, mint reméltük" – magyarázta Anikó.

"Amikor elmentünk Magyarországról, egy sajtótájékoztatón jelentettük be, hogy egy ideig nem szeretnénk szerepelni. Most, hogy ismét közszereplő lettem, elvárható, hogy újságokban is szerepeljek, de a munkám legfontosabb része az, amikor belépek a TV2 épületébe. Nekem közszereplőként kötelességem kiszolgálni az olvasókat, a férjem viszont marad a háttérben, továbbra sem nyilatkozik, mivel sok éve visszavonult a közszerepléstől" – mondta Anikó a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.