Ebben a házban tartották fogva Natascha Kampusch-t

ház Natascha Kampusch Wolfgang Priklopil lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Natascha Kampusch 2006-ban menekült meg attól a szörnytől, aki még gyerekként elrabolta. 8 éven keresztül élt a pszichésen beteg férfi fogságában. Íme, a lakás, ahol azt az időszakot töltötte.

Csodával határos módon 2006-ban sikerült kiszabadulnia Natascha Kampusch-nak a beteg Wolfgang Priklopil fogságából. A férfi 8 éven át tartotta fogva a lányt, akiről sokan lemondtak már. Ahogy múlik az idő, egyre több részlet derül ki a lány ott töltött éveiről. Legutóbb Peter Reichard újságíró osztott meg eddig nem hallott részleteket.

Forrás: Chanel Seven

Most pedig bepillantást nyerhetünk abba a házba, ahol Natascha felnőtt. Azonban hiába szabadult ki a most 28 éves nő, a 8 fogságban töltött év nem múlt el benne nyomtalanul, és hiába szabad, még most is börtönben érzi magát.

Forrás: Chanel Seven

Megdöbbentő fordulat Natascha Kampusch ügyében!

Senki sem gondolta volna azt, amit a fogva tartott nő, Natascha Kampusch évekkel szabadulása után elárult. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.