Az internet legjobb helye - A gyönyörű, elhagyatott kastélyok Instagram-oldala

Forrás: abadonedhudsonvalley.com/Andy Milford -
elhagyatott elhagyott épületek kastély elhagyott helyek épület
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Abandoned Hudson Valley (magyarul az Elhagyatott Hudson-völgy) nevű Instagram-oldal azért jött létre, hogy összegyűjtse a New York állambeli Hudson-völgy lakatlan és elfeledett épületeit. 

Ha érdekel a téma, érdekes végigböngészni az összes képet, mi most a kedvenc elhagyatott kastélyunkat fogjuk egy kicsit részletesebben bemutatni.

Forrás: abadonedhudsonvalley.com/Andy Milford

1853-ban Elizabeth Schermerhorn Jones egy 24 szobás, gótikus kúriát építtetett New York államban, amely a Wyndclyffe Rhinebeck nevet kapta. George Veitch építész tervezte, és egy 32 hektáros birtokon terül el. Elizabeth rokonsága az elkészült épület láttán irigykedni kezdett a nőre, így több családtagja is saját, káprázatosabbnál káprázatosabb kúriát építtetett a Hudson-völgyben.

Az épületnek az évtizedek alatt számos tulajdonosa volt már, köztük a híres amerikai regényíró, Edith Wharton nagynénje is. A nagy gazdasági világválság után azonban az aktuális tulajdonos már nem engedhette meg magának a kastély fenntartását, az 1950-es évek óta senki nem lakta, és szépen lassan teljesen elhagyatottá vált.

Forrás: abadonedhudsonvalley.com

Az elmúlt hetekben azonban egy halvány reménysugár csillant meg arra vonatkozólag, hogy az épület hamarosan talán újra régi fényében fog tündökölni. Egy árverésen néhány hete ugyanis ismét új gazdája lett a kastélynak, és bár a kilétéről nem tudni, de remélhetőleg renoválni és nem rombolni szeretné majd a gyönyörű épületet.

/1610/Wyndc2016108105829

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.