Egyszerű, mégis ötletes kültéri dekorációk halloweenra

mindenszentek otthon dekoráció lakberendezés Halloween ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tudjuk jól, hogy vannak megszállott halloweenellenesek - ha te is közéjük tartozol, inkább ne olvass tovább -, mi viszont imádjuk az évnek ezt az időszakát és a kreatív halloweeni dekorációkat. Ha te is ki szeretnéd csinosítani otthonodat, egészen pontosan a kertedet, bejárati ajtódat vagy akár házad falát, akkor kövesd egyszerű, mégis ötletes tippjeinket.

Díszítsd a bejáratot

Mókás tökfaragások, hangulatos lámpások, vagy éppen egy mutatós halloweeni koszorú? A bejárati ajtót egyszerűen és gyorsan lehet kidekorálni, csak egy kis kreativitás kell hozzá.

Forrás: Dreamstime, Michael Partenio

Személyre szabott tök

Ha unod a tökfaragást, díszítheted halloweeni töködet különböző találó feliratokkal, rajzokkal is. Ha például a bejárati ajtó elé szeretnél helyezni egyet, akkor ráírhatod a házszámot, de akár különböző matricákkal is díszítheted.

Forrás: Burcu Avsar, Dana Gallagher

Hőbörgők vs. tökfaragók

Halloween, mindenszentek vagy halottak napja? Október utolsó napjához közeledve a hazai lakosság két táborra oszlik: vannak, akik tökfaragással és rémisztő díszekkel dekorálják ki otthonukat, és vannak, akik hőbörögve háborognak különböző fórumokon, mondván: "A halloween csak egy amerikai hülyeség, Magyarországon halottak napját kell ünnepelnünk". No de melyik tábornak van igaza? Korábbi cikkünket itt olvashatod el.

Használj sablonokat

Nincs túl jó kézügyességed, mégis szeretnéd kicsinosítani kicsit otthonod? Az interneten rengeteg különböző halloweeni sablon közül válogathatsz, amelyek segítségével könnyedén készíthetsz például egy mókás boszorkányos ajtódíszt is.

Forrás: Michael Partenio, Mikkel Vang

Kísérteties fények

Halloween éjszakájához hozzátartoznak a különböző hangulatos lámpások, amelyeket nem feltétlenül kell tökből elkészíteni. Néhány kidobásra ítélt konzervdoboz újrahasznosításával csodákat művelhetsz!

Forrás: Jolly Mom
A világ legfélelmetesebb helyei, 2. részhttp://www.life.hu/otthon/20161018-a-vilag-legfelelmetesebb-helyei-masodik-resz.htmlEmbertelen kínzások, rejtélyes gyilkosságok és rémisztő legendák - utazz el képzeletben a világ legijesztőbb vidékeire, és borzongj velünk együtt egy kicsit. Otthon--Összebútorozás? Ezekről a dolgokról még a párod kedvéért sem kell lemondanodhttp://www.life.hu/otthon/20161019-ot-dolog-amit-soha-ne-adj-fel-ha-osszekoltozol-a-paroddal.htmlAz összeköltözés minden pár életében egy fontos lépcsőfok, hiszen, ahogy a mondás is tartja: "Lakva ismerszik meg az ember". Két eltérő személyiség összebútorzása azonban számos (nem kívánt) meglepetést is tartogathat: lesznek holmik, amiktől meg kell válni, és bizony nagy szükséged lesz a kompromisszumkészségedre is. Vannak azonban dolgok, amikből nem kell engedni és amelyek közös otthonotokban is nyugodtan helyet kaphatnak. Otthon--Egy elfeledett tűzoltóállomás porlepte kincseihttp://www.life.hu/otthon/20161017-elhagyott-tuzolto-allomast-talaltak-az-angliai-dudley-ban.htmlNéhány hete egy több mint 60 éve érintetlen, elhagyottan árválkodó tűzoltóállomásra bukkantak az angliai Dudley-ban. A dolgozók, mintha csak egyik percről a másikra hirtelen eltűntek volna, hátrahagyva a felszerelésüket, munkaeszközeiket. Otthon--A tökéletes terasz titka - Megoldások és inspirációkhttp://www.life.hu/otthon/20161007-megoldasok-teraszkapcsolat-esete.htmlSzoba a szabadban – egy teraszkapcsolat nemcsak a lakók életterét növeli meg, hanem lehetőséget ad kreativitásuk kibontakoztatására is. Otthon--Álomotthonok – Türkiz álom a belvárosbanhttp://www.life.hu/otthon/20161006-alomotthonok-sorozat-flamingo-interiors-takacs-anna-es-szabo-peter-altal-tervezett-luxusotthon.htmlA klasszikus és a modern találkozása egy egyedileg kialakított budapesti luxuslakásban – Álomotthonok című sorozatunk következő részében Takács Anna és Szabó Péter belsőépítészek munkáját mutatjuk be. Otthon--A hónap színe: a merészen hívogató borvöröshttp://www.life.hu/otthon/20161005-a-honap-szine-a-lakberendezesben-a-borvoros-marsala.htmlA mély vörösben pompázó őszi falevelek inspiráltak bennünket október hónap színe kiválasztásában. A borvörös, vagy ahogyan gyakran hívják, a marsala egy igen meleg tónusú, testes színárnyalat. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.