Unod már a tökfaragást? Íme, az idei halloweeni töktrend

DIY tök dekoráció Halloween
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Unod már a tökfaragást, vagy éppen egyáltalán nincs hozzá se tehetséged, se türelmed? Akkor próbálj ki néhány különleges tökdekorációs megoldást! Mutatjuk a kedvenceinket.

Mókás

Forrás: studiodiy.com

Pasztellszínekre festett tökök, matricákkal díszítve – ennyi az egész. Pofonegyszerű, mégis nagyon mutatós tud lenni.

Sikkes

Forrás: forthemakers.com

Bonyolultnak tűnik? Pedig egyáltalán nem az. Csak szerezz be különböző színű dekorfestékspray-ket. Ha ilyesmit szeretnél, mint ami a képen is van, akkor aranyban és különböző pasztell- és neonszínekben gondolkozz.

Csillogó

Forrás: sugarandcloth.com

Igazi ünnepi tököket szeretnél készíteni? Nincs másra szükséged, csak festékre, hogy a tököknek megadd az alapszínt, valamint dekorboltban kapható flitterekre és ragasztóra. A tököt lefested, a flittereket pedig különböző formában ráragasztod, és kész is vagy.

Démoni

Forrás: spraypaintandchardonnay.com

Ezek aztán igazi dívatökök! Az aranyszegecsek és a fekete kombója drámai hatást hoz létre, igazi sötét, halloweeni hangulatot. Mire lesz hozzá szükséged? Akrilfestékre, piramisszegecsekre és természetesen ragasztóra.

Kezdőknek

Forrás: Style me pretty living/O'malley photographers

Sose volt kézügyességed? Nemhogy tököt faragni nem tudsz, de még a festéshez és ragasztáshoz is béna vagy? Akkor íme, ez a te tököd! Semmire másra nincs szükséged, csak szép szalagokra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.