Keressük 2016 legszebb ünnepi terítékét!

Forrás: Thinkstock -
karácsony ünnepi dekor ünnep dekoráció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teremts meghitt hangulatot az ünnepi vacsorához, öltöztesd karácsonyi díszbe az asztalt és nyerj értékes ajándékokat! Keressük 2016 legszebb ünnepi terítékét!

Az ünnepi terülj, terülj asztalkám legalább annyira fontos része a karácsonynak, mint a feldíszített fa - mindenki szereti csinosítgatni, tökéletesíteni, hogy a vacsora köré ülve a család minden tagját átjárja a bensőséges hangulat.

Készítsd el idén te a legszebb ünnepi terítéket, fotózd le és küldd el nekünk, hogy megnyerhesd értékes ajándékaink egyikét!

Készítsd el 2016 legszebb ünnepi terítékét! Forrás: Thinkstock

A játék menete: december 28. éjfélig küldd el az ünnepi teríték fényképét az info@life.hu e-mail címre "Ünnepi teríték" jeligével. December 29-én a Life.hu zsűrije a beérkezett pályázatokból kiválasztja a döntősöket, amelyekből december 30. és január 3. között olvasóink megszavazzák a három győztest. Az eredményhirdetésre január 4-én kerül sor.

Nyeremények

1. díj

KitchenAid Professzionális robotgép

2. díj

KitchenAid Classic multifunkciós konyhagép, 3,1 literes

3. díj

KitchenAid Classic botmixer-garnitúra

Nyereményjáték-szabályzat

A játékosok a játékban való részvétellel, saját készítésű fotóval mint pályázat elküldésével elfogadják a lenti nyereményjáték-szabályzatot, továbbá kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy a nyeremények felajánlója (továbbiakban „Felajánló"), a Törley Pezsgőpincészet Kft. (adószám: 11238694-2-44) hírlevelet küldjön a játék regisztrációjakor megadott e-mail címre.

Részvételi feltételek

1. A felhívásra jelentkező (a továbbiakban: "Jelentkező") a jelentkezéssel elfogadja a jelen részvételi feltételeket.

2. A Jelentkező az általa készített fényképet a felhívás kibocsátójának, az Origo Zrt.-nek (székhely: 1037 Budapest, Montevideo u. 9.; cégjegyzékszám: 01-10-044389, a továbbiakban: "Origo") e-mailen keresztüli elküldésével hozzájárul, hogy ezen fotókat, továbbá az Origóval jelentkezés során közölt egyéb személyi adatokat a mindenkor hatályos adatvédelmi szabályoknak - ideértve különösen - az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényt - megfelelően kezelje. Jelentkező kijelenti és garantálja, hogy a beküldött fotók nem sértik más szerzői és jogi jogosultságát, illetve személyiségi és egyéb jogait.

3. A Jelentkező - az általa készített fényképet az Origónak való elküldésével - hozzájárul ahhoz, hogy azokat az Origo az általa üzemeltetett weboldalakon nyilvánosságra hozza, bemutassa, illetve közzétegye, továbbá ezen médiumokon keresztül a nyilvánossághoz közvetítse, és ennek érdekében többszörözze.

4. A jelen nyereményjáték-szabályzat ("Nyereményjáték-szabályzat") az Origo Zrt. által üzemeltetett www.life.hu weboldalon megjelenő "Keressük 2016 legszebb ünnepi terítékét!" nyereményjátékra vonatkozik ("Nyereményjáték"), amelynek szervezője az Origo Zrt. (a továbbiakban: "Szervező").

5. A Nyereményjátékban 2016. december 13. - 2017. január 4. között a játék fent említett feltételeinek megfelelő fotó beküldésével lehet részt venni, a fotót e-mailen keresztül beküldő ("Pályázó") a regisztrációval magára nézve kötelezőnek ismeri el a Nyereményjáték-szabályzatot. A Nyereményjáték időtartamán kívül küldött kép elküldője a Nyereményjátékban nem vesz részt. A Szervező válasz e-mailt nem küld.

6. A nyereményjáték menete:
A 2016. december 13-án induló fotópályázatra, az info@life.hu e-mail címre 2016. december 28. éjfélig küldheti be a fotóját minden 18. életévét betöltött internetfelhasználó természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel, valamint magyarországi mobilhívószámmal rendelkezik. Feltételek: a fotó nem lehet 1 évnél régebbi, valamint kizárólag a meghirdetett időpontban: 2016. december 13. - december 28. között beérkező fotókat áll módunkban elfogadni. Az obszcén, közízlést sértő vagy etnikai, politikai tartalmú, illetve a pályázat témájához nem kapcsolódó képeket a Szervezőnek jogában áll nem megjelentetni.
A 2016. december 28. éjfélig beérkező fotók közül a Life.hu szerkesztőségéből és a felajánlót képviselő tagból álló zsűri kiválasztja a legjobb 6 fényképet, amelyekből egy szavazófelület készül. A „2016-os év legszebb ünnepi terítéke" cím tulajdonosára (1-3. helyezettre) 2016. december 30.-tól 2017. január 03. éjfélig voksolhatnak az olvasók a Life.hu oldalain megjelenő online galériában. Eredményhirdetés 2017. január 4-én várható a www.life.hu Otthon rovatában.

7. A nyereményjáték nyereménye:

1. hely: KitchenAid Professzionális robotgép fehér (184.230 Ft + ÁFA értékben) 2. hely: KitchenAid Classic multifunkciós konyhagép 3,1 literes fehér (61.645 Ft + ÁFA értékben) 3. hely: KitchenAid Classic botmixer garnitúra fehér (35.424 Ft + ÁFA értékben)

8. A Nyereményjátékban részt vehet minden, 18. életévét betöltött internetfelhasználó természetes személy, aki 1 éven belül karácosnyi hangulatú, ünnepi terítéket készítm azt lefényképezi, és a megadott e-mail címre beküldi, és aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel, valamint magyarországi mobilhívószámmal rendelkezik. A Nyereményjátékban nem vehetnek részt az alábbi személyek:
- a Szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685. § b.);
- a Nyereményfelajánló tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói.

9. A nyeremény a három legtöbb szavazatot kapó kép beküldőjét illeti. A nyeremény készpénzre vagy más nyereménytárgyra nem átváltható. A nyereménnyel kapcsolatos adófizetési kötelezettségnek a Felajánló a hatályos jogszabályoknak megfelelően eleget tesz.

10. A Szervező az értékelt helyezések darabszámának megfelelő számú, azaz 3 nyertest hirdet ki. A 3 nyertesen túl 1 pótnyertes kerül választásra, aki a negyedik legtöbb szavazatot kapó pályázó, ő lép a nyertes helyébe, amennyiben a nyertes 5 munkanapon belül nem elérhető, illetve nem értesíthető, vagy bármely más okból, pl. jelen Nyereményjáték-szabályzat megsértése miatt nem jogosult a nyeremény átvételére. A pótnyertesre a nyertesre irányadó szabályok vonatkoznak, amennyiben a nyertes helyébe lép. Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el (elvált szülők esetén a szülői felügyeleti jogot gyakorló szülő).

11. A nyertest a Szervező munkatársai elektronikus üzenetben értesítik. Az értesítés során a nyertes a beazonosíthatóság, illetve a nyeremény átvétele érdekében a következő adatait köteles megadni, ellenkező esetben a Szervező a nyereményt nem tudja átadni: név, lakcím, személyi igazolványszám.

12. A nyereményt a Felajánló postai úton kézbesíti a nyertesnek, az eredményhirdetést követő 3 héten belül. A nyertes hozzájárul ahhoz, hogy nevét a Szervező a www.life.hu weboldalon közölje, mint a Nyereményjáték nyertesét. A beküldött kép szerzői jogaival, illetve személyiségi vagy egyéb jogsértő mivoltával kapcsolatos esetlegesen okozott károkért a pályázó vállalja afelelősséget.

13. A Játékos a Nyereményjátékban való részvétellel automatikusan hozzájárul ahhoz, hogy:
- megadott adatai (név, e-mail cím, mobilszám, illetve a nyertes esetén lakcím és személyi igazolványszám is) a Szervező mint adatkezelő adatbázisába kerüljenek, és azokat a Szervező minden további engedély és ellenszolgáltatás nélkül kezelje a Nyereményjátékban való részvétel, a nyeremények kézbesítése, a nyertes értesítése és a reklamációk kezelése céljából.
- megadott adatait (nevét, e-mail címét és mobilszámát) a Szervező továbbadja a Felajánlónak, annak érdekében, hogy a Felajánló saját termékeivel/szolgáltatásaival kapcsolatos információkat, hírleveleket, anyagokat küldjön és ennek érdekében a hatályos szabályozással összhangban - különös tekintettel a 2008. évi XLVIII. törvény 6. § (5) bekezdésére - ezen adatokat mindaddig kezelje, amíg a Játékos a hozzájárulását vissza nem vonja.

A Játékos személyes adatainak kezelésére egyebekben a Szervező adatkezelési szabályzata irányadó.

14. A név, értesítési vagy szállítási cím helytelen vagy pontatlan megadásáért, értesítési vagy szállítási késedelemért a Szervező nem vállal felelősséget. A Játékos az általa tévesen szolgáltatott adatokból adódó valamennyi következményt maga viseli. Az adatok helytállóságát a Nyereményjátékra történő jelentkezés során (vagy azt követően) a Szervezőnek nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben a Játékost terheli. A Szervező a nyeremény hibáiért kizárja a felelősségét, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják. A Szervező kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a Nyereményjátékban való részvétellel összefüggésben, továbbá a Nyereményjáték vagy annak lebonyolítása esetleges hibáiból, hiányosságaiból eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért. A Szervező nem vállal felelősséget azért, ha a Nyereményjáték időtartama alatt a Nyereményjáték, illetve az azt tartalmazó weboldal technikai okokból időszakosan nem érhető el.

15. Szervező a Nyereményjátékkal kapcsolatos panaszok kezelésére ügyfélszolgálatot működtet, amelynek elérhetősége: info@life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.