Leonardo DiCaprio megvált káprázatos otthonától - Less be az ingatlanba!

luxus ingatlan otthon Leonardo DiCaprio eladó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leo búcsút intett otthonának - nyugi, önszántából! Senki nem árverezte el az Oscar-díjas színész feje fölül a házat, ő maga adott túl rajta, egyáltalán nem rossz pénzért.

Az 1930-as években épült, Los Angelesben található ranch stílusú vityilló nem kevesebb, mint 2,24 millió dollárért, azaz közel 700 millió forintért került új tulajdonoshoz. Az otthon egyébként DiCaprio szerényebb ingatlanjai közé tartozott, Malibuban is van például egy rezidenciája, amit még borsosabb áron, 10 millió dollárért árul.

De visszatérve a Los Angeles-i ingatlanhoz: a házat egyebek mellett bambuszpadló és hatalmas ablakok díszítik, a kilátás pedig a hegyekre néz. Az épülethez természetesen csodaszép kert is tartozik medencével és egy szabadtéri étkezővel.

De beszéljenek helyettünk a képek, pörgesd végig galériánkat, és nézd meg, milyen káprázatos ingatlantól vált meg az Oscar-díjas színész.

/1612/Leona20161221161839

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.