Gábor Zsazsa özvegyének hamarosan ki kell költöznie a luxusvillából

Forrás: AFP -
Villa özvegy Gábor Zsazsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 99 évesen elhunyt Gábor Zsazsa férje nem élvezheti élete végéig annak a villának a kényelmeit, amiben éltek. Kiderült ugyanis, hogy az már egy jó ideje nem is a család tulajdonában van!

Szívinfarktusban 99 évesen hunyt el Gábor Zsazsa, aki bár rengeteg filmben szerepelt, mégis inkább férjei és vicces mondásai tették híressé. A magyar származású díva igazi egyéniség volt és annak ellenére, hogy külföldön fényes karriert futott be mindig is büszke volt magyar származására.

Gábor Zsazsa 99 évesen hunyt el Forrás: AFP

Utolsó kívánsága is az volt, hogy Magyarországon helyezzék örök nyugalomra, de ez egyelőre nem teljesül. Gábor Zsazsát a Westwood Memorial Parkban temetik el, ahol rajta kívül még rengeteg híresség nyugszik. Özvegye a sztár utolsó perceiről is beszámolt. "

A mentőben és a kórházban is próbálták az orvosok újraéleszteni, de már minden próbálkozás hiábavalónak bizonyult"

A luxusvillájukat ugyanis 2013-ban eladták egy ingatlanforgalmazó cégnek.

A 8000 négyzetméteres, 26 szobás otthont 11 millió dollárért vagyis több mint 3 milliárd forintért értékesítették. Az eladásnak azonban volt egy feltétele, mégpedig az, hogy Gábor Zsazsa halála után Frederic von Anhalt elvileg még 3 évig használhassa, utána viszont ki kell költöznie - írja a Blikk.

Harry herceg megrázó dolgokat mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20161220-harry-herceg-diana-halalarol-beszelt.htmlNem sokszor beszél Harry herceg édesanyjáról, a balesetről pedig főként nem. Egy dokumentumfilm kedvéért azonban nyíltan és megindítóan beszélt arról, hogyan érintette őt Diana hercegnő balesete. TV + Sztárok--Klausmann Viktortól 5 milliót kért egy transzszexuálishttp://www.life.hu/sztarok/20161220-penzt-kert-klausmann-viktortol-egy-transzszexualis.htmlKlausmann Viktor gyakran kap levelet ismeretlen emberektől, sokan kérik az egykori tévés segítségét. A legutóbb kapott üzenet azonban őt is megdöbbentette. Egy transzszexuális ember kért pénzt tőle a kezeléseire. TV + SztárokRTLKLUBBritney Spears új pasijával, a perzsa modellel romantikázotthttp://www.life.hu/sztarok/20161220-britney-spears-perzsa-modell-pasijaval-romantikazott.htmlHosszú ideig volt egyedül Britney Spears, de úgy tűnik kellett is neki ennyi idő ahhoz, hogy magára találjon. Amint egyenesbe jött, a szerelem is megérkezett az életébe, ráadásul egy szívdöglesztő pasija lett az énekesnőnek: egy perzsa modellel randizik. TV + Sztárok--Titokban házasodott meg Margot Robbiehttp://www.life.hu/sztarok/20161220-margot-robbie-meghazasodott-titokban.htmlA 26 éves színésznő belső információk szerint összekötötte életét szerelmével, a brit filmes Tom Ackerley-vel. Titokban, egy meghitt szertartáson mondták ki a boldogító igent a múlt hétvégén. TV + Sztárok--Gallusz Niki nem tudta eldönteni kedveséről, hogy lány vagy fiúhttp://www.life.hu/sztarok/20161220-gallusz-niki-nem-tudta-hogy-parja-no-vagy-ferfi.htmlGallusz Niki már rég felvállalta, hogy a nőkhöz vonzódik, de eddig nem láthattuk, hogy kivel osztja meg életét. Nemrég azonban bemutatta párját, akiről saját bevallása szerint először nem tudta eldönteni, hogy lány vagy fiú-e. Ő maga is csak lényként aposztrofálja magát. TV + SztárokOrigoMark Zuckerberg megörökítette kislánya első lépéseithttp://www.life.hu/sztarok/20161219-mark-zuckerberg-kislanya-elso-lepeseit-akarta-megorokiteni.htmlMindenki imádja, ha egy családi fotó kerül ki a Facebook-vezérről, azt meg főként szeretik, ha a kislányáról rak ki felvételeket. Mark Zuckerberg ezúttal megpróbálta bemutatni, hogyan lépked a kislánya, de a kutyájuk előbb szaladt a kamera elé. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.