Csak milliárdos képes megfizetni A reszkessetek betörők Kevinjének otthonát

Forrás: 20th Century Fox -
Kevin otthon Reszkessetek betörők
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs olyan korosztály, aki ne ismerné a Reszkessetek betörők című filmet. Kevin és családja évről évre beköltöznek otthonunkba karácsony közeledtével. De mi a helyzett az ő otthonukkal?

Kevin otthonát a filmben egy gyönyörű, több szintes családi ház adta, a Lincoln 671 szám alatt. A Daily Mail értesülései szerint az ingatlan 1920-ban épült és azóta már számos lakója volt. Akkor is élt benne egy család, amikor az ikonikus filmet forgatták. Akkor a ház egy nem mutatott szárnyában kaptak helyet.

Rekord összeget ér Kevin egykori otthona Forrás: 20th Century Fox

Legutóbb 2010-ben adták el, rekord összegért, 317 millió dollárért, most pedig kiderült, mennyit is ér azóta az ingatlan, aminek az árát az is emeli, hogy az egykori film még mindig őrületes érdeklődésnek örvend.

A 394 négyzetméteres, téglaépítésű ingatlan György korabeli stílusban épült. Jelenlegi ára 1,5 millió dollár, azaz 450 millió forint.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.