Itt élt George Michael- videó!

otthon George Michael
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű éneke Oprah Winfreynek mutatta meg otthonát néhány évvel ezelőtt. Most előkerültek a felvételek...

2004-ben látta vengédül a közelmúltban elhunyt világsztár, Oprah Winfrey-t otthonában. Semmit sem titkolva vezetette végig lenyűgöző rezidenciáján a tévés ikont az énekes, aki sorra mutatta meg hatalmas medencéjét, vártornyát és csodás stílusban berendezett lakrészeit is.

Oprah és a műsor vendégei is ámulattal nézték a pazar házat. Mi is megmutatjuk!

Magányosan töltötte utolsó napjait George Michael

Futőtűzként terjedt el a hír, hogy ismét egy tehetséggel lett szegényebb a zenei világ. Millióan imádták George Michaelt, és állnak értetlenül a kérdés előtt: miért hal meg valaki 53 évesen? A legfrissebb információk szerint szívelégtelenség okozta a sztár halálát, ám ez a betegség sem alakul ki csak úgy.
Csak milliárdos képes megfizetni A reszkessetek betörők Kevinjének otthonáthttp://www.life.hu/otthon/20161223-kevin-reszkessetek-betorok-otthona-rekord-osszeg.htmlNincs olyan korosztály, aki ne ismerné a Reszkessetek betörők című filmet. Kevin és családja évről évre beköltöznek otthonunkba karácsony közeledtével. De mi a helyzett az ő otthonukkal? OtthonOrigoKulcsár Edina konyhája kigyulladthttp://www.life.hu/otthon/20161215-kulcsar-edina-konyha-tuz.htmlKulcsár Edina és párja igen eseménydús életet élnek, amit az elmúlt időszakban az Édes Élet kamerái is nyomon követhettek. Így lehetünk mi is szemtanúi annak, ahogy az egykori szépségkirálynő párja tüzet rak lakásuk konyhájában... OtthonOrigoLess be Ábel Anita otthonába – így él a színésznőhttp://www.life.hu/otthon/20161212-abel-anita-megmutatta-otthonat.htmlÁbel Anita nemcsak megjelenésére, de gyönyörű otthonára is nagyon figyel. A Hal a tortán című műsorban végre megmutatta álomszép házát... OtthonOrigoElképesztő stílus - Így él Dukai Reginahttp://www.life.hu/otthon/20161207-dukai-regina-otthona-stilus-elengancia.htmlDukai Regina Instagram oldalára időnként otthonáról is feltölt egy-egy képet. Most összeszedtünk néhányat, hogy te is lásd, milyen csodaszép lakásban éli mindennapjait a modell. Otthon--Sziklába vájt ház Libanonban - varázslatos otthonhttp://www.life.hu/otthon/20160711-sziklaba-vajt-haz-libanonban-gyonyoru-kepek.htmlVírusként járta be az internetet egy sziklába vájt ház építési terve, a vázlatokból pedig hamarosan valóság lesz. Otthon--Nézd meg Katalin és Vilmos fényűző otthonát!http://www.life.hu/otthon/20160707-katalin-es-vilmos-megmutatta-gyonyoru-fenyuzo-otthonat.htmlKatalin hercegné és Vilmos herceg nagy figyelmet fordít arra, hogy a lehető legközelebb kerüljenek rajongóikhoz, akiket most otthonukba is beengednek. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.