Polgár Kriszta szépségkirálynő elhagyja az országot

modell Polgár Kriszta szépségkirálynő Amerika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kétgyermekes szépségkirálynő közösségi oldalán mutatta meg új otthonát: családjával Amerikába költözik. 

"Új év, új élet, új remények. Lássuk, mit ad nekünk 2017" - írta a fotó mellé Polgár Kriszta, akit még 2013-ban ismerhettek meg a magyar nézők, amikor elnyerte a Miss Balaton szépségverseny 2. helyét. A kétgyermekes édesanya a poszt szerint Amerika felé veszi az irányt: Texas állam legnagyobb városában, Houstonban telepednek le a családjával.

Kriszta egy fotót is közzétett a mesés új házukról, mely olyan, mintha egy magazinból fotózták volna. A modell valószínűleg a gyermekei miatt is döntött a költözés mellett, hiszen így a csemeték több nyelven is folyékonyan beszélnek majd.

Ebben a luxuslakásban, az összes kedvenc sztárod megfordult márhttp://www.life.hu/otthon/20161227-tobb-hollywoodi-sztar-is-kiberelte-mar-ezt-a-20-millio-dollaros-lakast.htmlHa ennek a New York-i luxuslakásnak lenne egy Facebook-profilja, garantáltan minden valamirevaló hollywoodi híresség ott sorakozna az ismerősei között. Az alábbi ingatlanért valamiért odavannak a celebritások, benéztünk hát mi is – ha csak virtuálisan is – a falai közé. Otthon--Itt élt George Michael- videó!http://www.life.hu/otthon/20161228-george-michael-lakasa-video.htmlA világhírű éneke Oprah Winfreynek mutatta meg otthonát néhány évvel ezelőtt. Most előkerültek a felvételek... OtthonOrigoÖt lakberendezési trend, ami hódítani fog 2017-benhttp://www.life.hu/otthon/20161219-lakberendezesi-trendek-2017-ben.htmlHa imádsz kísérletezni a különböző lakberendezési trendekkel, akkor 2017 a te éved lesz. Keverd a mintákat, használd a színeket - a legfrissebb irányzatokat követve alakítsd át kényed-kedved szerint otthonodat. Otthon--Az idei karácsony sztárja: készítsd el a saját grincsfádat!http://www.life.hu/otthon/20161219-keszits-el-sajat-grincsfadat-karacosnyra-a-beably-blog-videoja.htmlA grincsfa kétségtelenül az idei karácsony egyik legnagyobb slágere, amit nem feltétlenül kell boltban beszerezned, egyszerűen kreálhatsz te is magadnak egyet! Garantáltan irigykedő szempárok fogják vizslatni otthonod különleges karácsonyi díszét. A BeAbly Blogtól most megtudhatod, hogyan kezdj hozzá. OtthonOrigoEz történik, ha nem mosod hetente az ágyneműdethttp://www.life.hu/otthon/20161213-ezert-kell-hetente-agynemut-mosni.htmlGyakran hetekig nem mosod az ágyneműdet, mert inkább foglalkozol a ruhákkal, az ingekkel, és amúgy is, nem koszos az még? A legfrissebb kutatási eredmények szerint hetente mindenképp ki kellene mosni az ágyneműket – el is áruljuk, miért! Otthon--Lenyűgöző képek a világ legszebb épületeirőlhttp://www.life.hu/otthon/20161202-arcaid-images-architectural-photography-awards-a-vilag-legszebb-epuletei.htmlIdén Berlinben tartották a világ legnagyobb nemzetközi építészeti versenyének fináléját, a World Architectural Festivalt (WAF), amelyen minden évben több kategóriában is díjakat osztanak ki, az építészeti elismerések mellett például a legjobb épületfotót is megnevezik. A legjobb építészeti fotó díját idén Matt Emmett képe kapta. A nyertes pályázat mellett most a döntősök közül is megmutatjuk kedvenceinket. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.